Najbolj realistične umetne novoletne jelke

Novoletna jelka

O čudoviti novoletni jelki sanja vsakdo. Pomislite, da obstaja božična jelka s katero nimate nobenih skrbi, ki ne spušča iglic, je popolnoma simetrična in se po videzu ne razlikuje od žive jelke. Prav tiste razkošne in realistične novoletne jelke lahko okrasijo tudi vašo dnevno sobo. Umetne božične jelke 3D in FULL 3D so najbolj kakovostne in najbolj realistične, ki jih je mogoče kupiti.

Niti živa novoletna jelka vam ne bo ponudila tako popolne oblike in barve, kot jo ponujajo umetne jelke FULL 3D in 3D. Iglice zelenkaste barve se ne razlikujejo od pravih ne le po videzu, temveč tudi na otip. Gre za resnično popolno in natančno kopijo živega drevesa. Vendar ne tistega, ki ga morate obrniti s tanjšo in krivo stranjo proti steni. Ta ponuja tudi popoln habitus.

3D iglice se ne razlikujejo od pravih

3D novoletne jelke imajo mehke iglice, izdelane iz izjemno kakovostnih PE materialov. Celotni konci vejic so odliti v posebne kalupe. Samo v osrednjem delu so iglice izdelane iz klasičnega PVC. Zaradi tega drevo lahko pridobi potreben volumen. Kombinacija različnih materialov zagotavlja popoln in realističen videz umetne jelke, tako glede oblike iglic kot glede celotne oblike in volumna.

Božično drevo v loncu 3D Naravna Jelka

FULL 3D umetne jelke

FULL 3D novoletne jelke so preprosto popolne. Ta božična drevesa so sestavljena iz 100 % 3D iglic, kar zagotavlja popolnoma živi videz drevesa. Njihova cena se giblje od 200 do 500 evrov. Kakovost ima svojo ceno in enako velja za FULL 3D novoletne jelke. Vendar ne smemo pozabiti, da je izdelava tako popolnih 3D odtisov vejic zelo draga.

Umetno božično drevo FULL 3D Kavkaška Jelka

Izjemno široke 3D umetne jelke XL

Kdo si ne bi želel res širokega in izjemno gostega božičnega drevesa, ki bo zagotovo prevladovalo v vsakem prostoru. V zadnjih letih so se proizvajalci začeli osredotočati na izdelavo tako masivnih in realističnih dreves. V naši ponudbi lahko najdete tudi velike XL različice dreves, ki imajo večje število vej in so od 15 do 20 cm širša od klasičnih dreves. Nič čudnega, da je po njih vedno večje povpraševanje.

Umetno božično drevo 3D Smreka Alpska XL

Katere vrste 3D umetnih dreves so najbolj realistične?

Umetna smreka, umetna jelka ali umetni bor – vsa ta božična drevesa so neverjetno realistična v izvedbi 3D in FULL 3D. Umetne smreke imajo v nasprotju z jelkami tanjše iglice, borove vejice pa so močnejše in debelejše. Ne glede na to, ali se odločite za nakup božične smreke, umetne božične jelke ali novoletnega bora, vas bodo vsa drevesa zagotovo navdušila s svojim popolnim videzom. Pri naših kupcih so verjetno najbolj priljubljene božične jelke in božične smreke.


Umetna božična drevesa v loncu

Božična drevesa v loncih so postala priljubljena izbira naših strank. Ponujamo vam več vrst teh zanimivih dreves. Izbirate lahko med smreko in jelko v loncu. Zahvaljujoč 3D iglic, iz katerih so narejena drevesa, so božična drevesa v loncih videti popolnoma kot živa božična drevesa v cvetličnem lončku. Hkrati vam ni treba skrbeti, da bi pozabili na vodo ali toploto v vašem domu. Naša 3D božična drevesa v loncu bodo zdržala vrsto let. Ponujamo velikosti: 60, 80, 100, 105 in 110 cm.

Umetna božična drevesa v loncu

Ste se tudi vi odločili za nakup popolnoma realističnega božičnega drevesa, pri katerem se vam ne bo treba več ukvarjati z odpadlimi iglicami ali povešenimi vejami? V tem primeru ne spreglejte naših kakovostnih izdelkov:

3D umetna božična drevesa

FULL 3D božično drevo

Zelo široka božična drevesa


Morda vas bodo zanimali tudi:

Umetna ekološka drevesa

Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih, ki jih nato zavržete (čeprav jih je mogoče reciklirati)?

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

10 nasvetov za nekonvencionalno, leseno božično drevo

Ste se naveličali tradicionalnega božičnega drevesa, vendar ne najdete primerne alternative? Za vas imamo odličen nasvet. Z lesenim božičnim drevescem bo vaš dom zagotovo bolj prijeten in svetel. Tukaj je 10 navdihujočih nasvetov, kako ga lahko izdelate. Potrebujete le nekaj ustvarjalnosti in spretnosti.

Pojdi v trgovino