Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

Umetna ekološka drevesa

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih, ki jih nato zavržete (čeprav jih je mogoče reciklirati)? Poleti, ko se ponoči ohladi, odprete okna in jih čez dan zaprete ali imate ves čas vklopljeno klimo? Ali kupite umetno božično drevo, ki ga lahko vsako leto okrasite drugače, ali pričakujete, da bo za vaše veselje vsako leto posekano živo drevo?

PAMETNI OČETJE KUPIJO UMETNO BOŽIČNO DREVO!

V preteklosti so očetje dolge ure pred večerjo na božični večer preživljali tako, da so drevesa postavljali na podstavke. Včasih je to uspelo brez težav, toda tudi v tedaj se je lahko zgodilo, da je bilo drevo ob postavitvi res krivo. Če smo iskreni, je postavitev božičnega drevesa pogosto vir sporov, ker lani skrbno pospravljenega podstavka ni bilo mogoče najti, poleg tega pa se je pri sekanju debla drevesa zlahka poškodovati. Koliko bolje bi bilo, če bi ta čas namenili otrokom, družini.

Zato pametni očetje danes raje izberejo umetna drevesa, ki so popolna kopija živih dreves in so simetrična. Z umetnimi drevesi ni težav. Drevo se preprosto prilega podstavku. Tudi po dekoriranju ni treba sesati, zato imajo modri očetje čas za družino, za otroke. V večini primerov je celo nakup drevesa očetova naloga. Z umetnim drevesom lahko prihranite tudi čas. Naročite ga v spletni trgovini svetdreves.si. Naslednje leto pred božičem vam ni treba ponovno iskati drevesca, le potegnite ga iz garaže, kleti ali omare.

Včasih se matere pritožujejo, da umetno drevo nima vonja. To lahko zlahka rešite z eteričnim oljem. Očetje se verjetno ne obremenjujejo s tem, da jih označujejo za lene, ker se na ta način izognejo nakupu drevesa. Seveda to nikakor ni lenoba. Gre za pragmatičnost in dobro upravljanje s časom.


Izjemno široka božična drevesa

Če imate več prostora v svojem domu ali podjetju, in želite, da vaše božično drevo izstopa, zagotovo ne smete zamuditi naše ponudbe izjemno širokih dreves. Ta drevesa so 15-20 cm širša od klasičnih in popolnoma zapolnijo večji prostor v kateri koli sobi. Široko božično drevo je videti gostejše in močnejše, zaradi velikega števila 3D vejic pa ima povsem avtentičen videz. Samo pri nas boste našli več vrst teh ekskluzivnih, izjemno širokih božičnih dreves.

Izjemno široka božična drevesa

DANAŠNJA UMETNA BOŽIČNA DREVESCA SO BOLJ REALISTIČNA KOT V PRETEKLOSTI!

V naših krajih sta že vrsto let najbolj iskani drevesi normanska ali kavkaška jelka in smreka. Ti iglavci imajo tudi v naši ponudbi pomembno mesto. Na spletni strani najdete tudi druge čudovite vrste božičnih drevesc, ki jih pogosto najdemo v naravi. Med njimi so na primer vrste bora, jelke in iglavcev, značilne za različna alpska in kanadska gorska območja. Strogo se držimo našega izčrpnega seznama značilnosti za vsako vrsto iglavcev. To so na primer meritve, oblika drevesa, barva, razporeditev vej, gostota, položaj vej glede na deblo, dolžina, oblika in debelina iglic. Vse tiste značilnosti, s katerimi je mogoče nedvoumno opredeliti vrsto iglavcev.

PREDLOGO SO PREDSTAVLJALI PRAVI IGLAVCI

Iglavci niso vedno popolnoma simetrični. Tako kot je v življenju določena asimetrija, je tudi v naših drevesih.  Naša umetna drevesa so natančne kopije naravnih dreves. Zato so videti realistično, a hkrati formalno in harmonično, tako kot prava drevesa. Našli boste majhna, srednje velika in velika drevesa. Na srečo jih po praznikih ni treba zavreči ali sežgati.

3D IN FULL 3D UMETNA DREVESA

Nova tehnologija, ki je prinesla revolucijo na področju umetnih božičnih drevesc. Da bi kar najbolj poudarili lastnosti, značilne za posamezno vrsto, so vse veje izdelane v FULL 3D tehnologiji.

V različici 3D (na voljo so borovci, jelke in smreke) so na ta način ustvarjene le zunanje, vidne veje, notranje, goste veje pa so klasične. Ta rešitev znižuje ceno, razliko pa lahko opazite šele od blizu.

DRUGI DODATKI

Naravni dodatki, kot so borovi storži in sneg, spominjajo na drevesa v gozdu. Umetni sneg spominja na prave zasnežene iglavce. Umetni sneg na koncih vej je namreč nameščen tako, kot da bi nanje padel sneg. Sneg je bel in se rahlo lesketa kot pravi. Ponujamo drevesa, ki so rahlo zasnežena in tudi popolnoma zasnežena. Za doseganje še bolj naravnega učinka lahko uporabite tudi šiške. Vse, kar morate storiti, je, da z nekaj kapljicami eteričnega olja prikradete vonj smole. Zagotavljamo vam, da drevesa ne boste mogli ločiti od živega.

Več zanimivih dejstev najdete na strani s prejšnjimi članki.


Morda vas bodo zanimali tudi:

3D moderna drevesa

Umetna Božična drevesca 3D ne prepoznajo od živih

Okrašeno Božično drevo je neločljiv simbol Božiča. Vsako leto pa zaradi tega pogore neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda…

Luksuzna bořična drevesa

Luksuzna božična drevesa – TOP 10 za leto 2021

Nismo mogli spregledati dejstva, da so kupci iz leta v leto bolj zahtevni, kar dokazujejo vse večje zahteve po popolnem luksuznem božičnem drevescu, ki pa mora biti videti kot živo. Te stroge zahteve so nas spodbudile, da svojim strankam ponudimo najbolj razkošna drevesa, ki so na voljo na trgu…

Božično drevo v lončiku

Kako skrbeti za živo božično drevo v loncu

Božična drevesca v loncu so v zadnjih letih postala trend in alternativa rezanim ali umetnim božičnim drevescem. Prednost božičnega drevesca v loncu je, da lahko krasi vaš vrt po božičnih praznikih in vam ga ni treba zavreči kot odrezano božično drevo.

Pojdi v trgovino
Praznujte z nami začetek poletja, popust do -15 %
-15 % na vse izdelke na zalogi
x