TOP 10 – Luksuzne novoletne jelke za letošnje leto

Svet Dreves / 5 septembra, 2022

Kot vsako leto vam tudi letos ponujamo ekskluzivni seznam luksuznih novoletnih jelk, ki so namenjene najzahtevnejšim kupcem.

Preberite več »

TOP 10 – Sodobno božično drevo za letošnje leto

Svet Dreves / 30 avgusta, 2022

Si želite božično drevo, ki ni le lepo, ampak tudi sodobno?

Preberite več »

TOP 10 – Bele novoletne jelke za letošnje leto

Svet Dreves / 27 avgusta, 2022

Bele novoletne jelke so bile v zadnjih letih najbolj iskana umetna drevesa.

Preberite več »

Božične pobarvanke, tudi za odrasle

Svet Dreves / 21 novembra, 2023

Bliža se božični čas in ne veste, kako bi zabavali otroke? Ponujamo vam tematske božične pobarvanke za prenos, na katerih lahko ustvarjajo ne le vaši otroci, temveč tudi vi.

Preberite več »

Božič kot iz pravljice: Obiščite najbolj čarobne božične sejme v Evropi

Svet Dreves / 14 novembra, 2023

Božič. Čas veselja, miru in družine. Za marsikoga najlepši prazniki v celem letu. Kako v njih čim bolj uživati? Seveda so božični sejmi sestavni del božiča. Predstavljamo vam pregled najlepših krajev v Evropi, kjer je božične sejme vsekakor vredno obiskati.

Preberite več »

TOP 10 – najlepša umetna drevesa naših strank

Svet Dreves / 7 novembra, 2023

Že tradicionalno nam zadovoljne stranke pošiljajo fotografije okrašenih jelk, ki so jih kupile pri nas. In zadovoljstvo strank je naša največja prioriteta. Poiščite navdih in okrasite svoje drevo lepo in stilsko po zadnjih trendih.

Preberite več »

Tradicija božičnega drevesa: kako je nastala?

Svet Dreves / 2 novembra, 2023

Tradicija božičnega drevesa ali božične jelke je znana po vsem svetu. Brez čudovito okrašenega božičnega drevesa si božiča sploh ne moremo predstavljati, ta tradicionalni simbol božiča pa lahko v naših domovih ustvari neverjetno prijetno vzdušje. Toda ali veste, kako je pravzaprav nastala tradicija božičnega drevesa in kje segajo korenine tega božičnega simbola?

Preberite več »

5 nasvetov, kako okrasiti svoj božični venec

Svet Dreves / 23 oktobra, 2023

Božični venček za na vrata ali na mizo je odlična dekoracija, ki zaokroži celotno božično vzdušje in ima več uporabnosti. Lahko ga preprosto postavite na mizo ali pa ga preprosto postavite nad kamin, na steno ali celo na vhodna vrata. Če niste prepričani, kako ustvariti zares izvirno dekoracijo iz navadnega zelenega venčka ali stilsko okrasiti bel božični venec, naj vas navdihnemo. Tu so naši navdihi za božične venčke, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Preberite več »

Božič 2023 – navdihnite se z najnovejšimi trendi

Svet Dreves / 17 oktobra, 2023

Po dveh letih premora se je v Frankfurtu ponovno odvila največja božična razstava Christmasworld, ki je seveda nismo mogli zamuditi niti mi. Od tam vam prinašamo navdih za najbolj elegantna božična drevesca, božične dekoracije, razsvetljavo in vse mogoče in nemogoče, povezano z božičem.

Preberite več »

Nenavadna barva Božiča 2023 – Viva magenta!

Svet Dreves / 3 oktobra, 2023

Ste eden tistih, ki sledite trendom in jim vedno sledite? Spremljate vplivneže na družbenih omrežjih in ne želite zamuditi nobene novice o modi in oblikovanju? Potem ste gotovo opazili, da se barvni trendi spreminjajo vsako leto. Ste vedeli, kdo določa barvo leta?

Preberite več »

TOP 10 – bela in zasnežena božična drevesa za letos

Svet Dreves / 26 septembra, 2023

Največ pozornosti zadnja leta pritegnejo bela in zasnežena drevesa. Zasnežen božič pogosto ostane le neizpolnjene sanje, zakaj jih torej ne bi uresničili na ta način?

Preberite več »

Odkrijte velikanska in predimenzionirana umetna božična drevesa, ki zagotovo ne bodo ušla nikomur.

Svet Dreves / 19 septembra, 2023

Bliža se božični čas in iščete božično drevo, ki bo pritegnilo pozornost in se odlično podalo v velike reprezentativne prostore ali interierje z visokimi stropi? Za vas imamo rešitev. Izbirajte med našo ponudbo velikih in velikanskih jelk, kjer boste našli umetno božično drevo po svojih željah.

Preberite več »

Novosti 2023 – elegantna božična drevesca za vsakogar

Svet Dreves / 14 septembra, 2023

V času božiča naše domove že od nekdaj krasijo tradicionalna božična drevesca. Si želite v svojem interierju moderno in elegantno božično drevo, ki bo poleg božičnega vzdušja vneslo tudi pridih elegance?

Preberite več »

Kombinirajte božične okraske in ustvarite popolno božično dekoracijo

Svet Dreves / 5 septembra, 2023

Poznate tudi tisti občutek, ko dolge ure iščete dodatke, ki bi ustrezali tistim, ki jih že imate doma? Ste že slišali za božične kolekcije? Kombinirajte božično girlando, božični venček ali majhno božično drevo v lončku enakega tipa kot vaše božično drevo.

Preberite več »

Božična osvetlitev hiše – poiščite navdih!

Svet Dreves / 15 novembra, 2022

Božično zunanjo osvetlitev lahko v božičnem času vidimo na številnih hišah. V zadnjih letih je takšna dekoracija postala zelo priljubljen trend. Želite tudi vi osvetliti svojo hišo v elegantnih zlatih ali bolj ekstravagantnih barvnih odtenkih? Predstavljamo vam navdihe za božično osvetlitev hiše, zaradi katere bo ta postala edinstvena.

Preberite več »

Ideje za božična darila za vso družino

Svet Dreves / 8 novembra, 2022

Se tudi vi vsako leto sprašujete, kakšna božična darila kupiti za svoje najdražje? Ponujamo vam zanimive ideje za unikatna božična darila za vso družino, ki vam bodo olajšale odločanje in zagotovo razveselile vaše drage. V našem članku boste našli odlične ideje za božična darila za mamo, ženo, otroke in druge družinske člane.

Preberite več »

Kdaj postaviti božično drevo?

Svet Dreves / 31 oktobra, 2022

Na prelomu iz 18. v 19. stoletje je okrašeno božično drevo postalo neločljiv in nedvomno najlepši simbol božiča. Od takrat je lepo okrašeno božično drevo obvezen del vsakega doma.

Preberite več »

Doma izdelani božični okraski

Svet Dreves / 25 oktobra, 2022

Ste ustvarjalni in želite ročno izdelati dekoracije in poceni božične okraske? To niso okraski za božično drevo, temveč božični okraski za vaš dom, mizo, vrata ali okna. Prinašamo vam odlične ideje za božične okraske, ki jih lahko preprosto izdelate sami v udobju svojega doma. To ni nič težkega. Vse, kar potrebujete, je nekaj spretnosti, ustvarjalnosti in preprostih materialov, ki jih lahko vsakdo najde doma. Izdelajte božične okraske po našem navdihu.

Preberite več »
Praznujte z nami začetek poletja, popust do -15 %
-15 % na vse izdelke na zalogi
x