TOP 10 – Luksuzne novoletne jelke za letošnje leto

Svet Dreves / 5 septembra, 2022

Kot vsako leto vam tudi letos ponujamo ekskluzivni seznam luksuznih novoletnih jelk, ki so namenjene najzahtevnejšim kupcem. Vsakdo si želi doma imeti čudovito, masivno in realistično božično jelko, ki se ne razlikuje od prave. Točno takšne jelke najdete v tem članku.

Preberite več »

TOP 10 – Sodobno božično drevo za letošnje leto

Svet Dreves / 30 avgusta, 2022

Si želite božično drevo, ki ni le lepo, ampak tudi sodobno? Trenutni trendi so 3D novoletne jelke z LED lučkami, ki so že pritrjene ali božične jelke določene barve in nenazadnje zasnežena, bela božična drevesa.

Preberite več »

TOP 10 – Bele novoletne jelke za letošnje leto

Svet Dreves / 27 avgusta, 2022

Bele novoletne jelke so bile v zadnjih letih najbolj iskana umetna drevesa. V vsakem prostoru lahko ustvarijo edinstveno, pravljično zimsko vzdušje, zato so verjetno tako priljubljene.

Iščete gosto zasneženo, belo božično drevo ali le rahlo zasneženo drevo? Proizvajalci se osredotočajo na najrazličnejše modele in zasnove takšnih dreves, zato bo vsakdo zagotovo našel, kar išče.

Preberite več »

Božična osvetlitev hiše – poiščite navdih!

Svet Dreves / 15 novembra, 2022

Božično zunanjo osvetlitev lahko v božičnem času vidimo na številnih hišah. V zadnjih letih je takšna dekoracija postala zelo priljubljen trend. Želite tudi vi osvetliti svojo hišo v elegantnih zlatih ali bolj ekstravagantnih barvnih odtenkih? Predstavljamo vam navdihe za božično osvetlitev hiše, zaradi katere bo ta postala edinstvena.

Preberite več »

Ideje za božična darila za vso družino

Svet Dreves / 8 novembra, 2022

Se tudi vi vsako leto sprašujete, kakšna božična darila kupiti za svoje najdražje? Ponujamo vam zanimive ideje za unikatna božična darila za vso družino, ki vam bodo olajšale odločanje in zagotovo razveselile vaše drage. V našem članku boste našli odlične ideje za božična darila za mamo, ženo, otroke in druge družinske člane.

Preberite več »

Kdaj postaviti božično drevo?

Svet Dreves / 31 oktobra, 2022

Na prelomu iz 18. v 19. stoletje je okrašeno božično drevo postalo neločljiv in nedvomno najlepši simbol božiča. Od takrat je lepo okrašeno božično drevo obvezen del vsakega doma.

Preberite več »

Doma izdelani božični okraski

Svet Dreves / 25 oktobra, 2022

Ste ustvarjalni in želite ročno izdelati dekoracije in poceni božične okraske? To niso okraski za božično drevo, temveč božični okraski za vaš dom, mizo, vrata ali okna. Prinašamo vam odlične ideje za božične okraske, ki jih lahko preprosto izdelate sami v udobju svojega doma. To ni nič težkega. Vse, kar potrebujete, je nekaj spretnosti, ustvarjalnosti in preprostih materialov, ki jih lahko vsakdo najde doma. Izdelajte božične okraske po našem navdihu.

Preberite več »

TOP 10 – najbolje prodajana božična drevesa

Svet Dreves / 18 oktobra, 2022

Umetno božično drevo se je v zadnjih letih zelo spremenilo, kar se kaže zlasti v njegovem videzu in kakovosti izdelave. Umetna božična drevesca so že zdaj izjemno realistična, pri nakupu pa lahko izbirate med številnimi vzorci in oblikami. Tradicionalne, umetne božične jelke ali božične smreke se zdaj ne razlikujejo od živih iglavcev. Ponujamo vam pregled TOP 10 – najbolje prodajanih božičnih dreves.

Preberite več »

Božični venček za vrata in mizo – 40+ navdihov

Svet Dreves / 11 oktobra, 2022

Božični venček za vrata ali mizo je odličen okras, ki dopolnjuje celotno božično vzdušje in ima več možnosti uporabe. Lahko ga preprosto postavite na mizo, ga nežno okrasite, nanj pritrdite sveče ali pa ga preprosto obesite na vhodna vrata, nad kamin ali kam drugam na steno.

Preberite več »

Kako so videti moderne novoletne jelke?

Svet Dreves / 4 oktobra, 2022

Se spomnite umetnih jelk izpred nekaj let? Kup plastike na umetnem stojalu, ki je bil bolj podoben metli kot čudovitemu božičnemu drevesu. Na srečo takšnih umetnih dreves ni več. Današnje moderne novoletne jelke se zelo razlikujejo od teh prvotnih.

Preberite več »

TOP 10 – Najlepša božična drevesa naših strank

Svet Dreves / 27 septembra, 2022

Lepo okrašeno božično drevo nedvomno sodi k božiču in odlično dopolnjuje popolno božično vzdušje. Odločili smo se, da vam v našem članku predstavimo najlepša božična drevesa naših strank. Za vas smo izbrali TOP 10 najlepših božičnih dreves, ki so jih stranke okrasile do popolnosti. Kaj pravite? Se strinjate z nami ali bi izbrali kakšno drugo najlepše božično drevo?

Preberite več »

Najbolj realistične umetne novoletne jelke

Svet Dreves / 20 septembra, 2022

O čudoviti novoletni jelki sanja vsakdo. Pomislite, da obstaja božična jelka s katero nimate nobenih skrbi, ki ne spušča iglic, je popolnoma simetrična in se po videzu ne razlikuje od žive jelke. Prav tiste razkošne in realistične novoletne jelke lahko okrasijo tudi vašo dnevno sobo. Umetne božične jelke 3D in FULL 3D so najbolj kakovostne in najbolj realistične, ki jih je mogoče kupiti.

Preberite več »

Kakšna bo barva božiča 2022?

Svet Dreves / 13 septembra, 2022

Ali vsako leto sledite trendom v božični dekoraciji in spreminjate božične okraske glede na to, katera barva je trenutno v modi? V tem primeru je ta članek ravno za vas. Ni skrivnost, da so tudi božični okraski, tako kot vse ostalo, podvrženi trendom – oblikovalskim in tudi barvnim. V našem članku smo se osredotočili predvsem na različne barvne kombinacije okraskov, ki bodo najbolj trendovske v sezoni 2022/2023. Predstavili vam bomo tudi TOP barvo božiča 2022, ki je kot ljubitelji trendov pri božičnem okraševanju preprosto ne smete spregledati.

Preberite več »

Kako dolgo zdrži umetna jelka?

Svet Dreves / 16 avgusta, 2022

Še vedno ne veste, ali je boljše izbrati živo ali umetno jelko? Če želite, da bo vaša novoletna jelka zdržala zelo dolgo in da z njo ne boste imeli nobenih skrbi, vsekakor ne smete spregledati naših umetnih jelk. Umetna novoletna jelka je pravzaprav prava stvar za vas.

Preberite več »

5 prednosti novoletne jelke, ki vas bodo prepričale za vedno

Svet Dreves / 9 avgusta, 2022

Umetna novoletna jelka ali raje prava jelka? Če si tudi vi vsako leto postavite isto vprašanje in se ne morete odločiti, katero vrsto božične jelke bi kupili, si skupaj z nami oglejte prednosti nakupa umetne novoletne jelke.

Preberite več »