Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

3D moderna drevesa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Božična drevesca rastejo na poljih. Po nekaj letih, ko zrastejo v pravo velikost, se znajdejo v dnevnih sobah. Vendar pa je za naravo še vedno veliko bolj zeleno, če kupite umetno drevo. Ne le katero koli drevo. Okolju prijazen je le nakup takšnega, ki bo trajal več let. 3D umetna božična drevesca so najboljše kakovosti, ki jih lahko kupite danes. Ne le, da so zelo trpežna in kakovostna, temveč jih tudi ne boste mogli ločiti od živih.

Umetno božično drevo 3D Smaragdna jelka
Umetno božično drevo 3D Smaragdna jelka

Končno izberite umetno božično drevo, ki je tega vredno

Bor, smreka, tradicionalna jelka – to so drevesa, ki jih izbiramo pred božičem. Običajne višine dreves se gibljejo od 120 cm do edinstvenih kosov s 360 cm, ki si jih lahko privoščijo le lastniki stanovanj z visokimi stropi. Današnji trg ponuja zelo lepa umetna drevesa različnih oblik. Na primer, lahko izberete naravna, cvetoča, kavkaški ali srebrni bor. Tudi kot zasnežena, z ledenimi kristali ali z belimi iglicami. Smreka je na voljo kot alpska ali italijanska smreka. Jelka je na voljo kot kavkaška ali kanadska. Noben od teh lepih in cenovno zelo ugodnih modelov pa se ne more kosati z uspešnico, ki jo predstavljajo 3D božična drevesca.

Umetno božično drevo 3D Kanadska Jelka
Umetno božično drevo 3D Kanadska Jelka

Čeprav so umetna 3D božična drevesca dražja, vas bo njihov popoln videz hitro prepričal. Po čem se razlikujejo od drugih umetnih dreves? Lahko bi rekli, da so kot živa. V to ne bo nihče dvomil.

Tudi živo drevo vam ne more ponuditi popolne oblike in barve 3D umetnega božičnega drevesa. Zelenkaste iglice se ne razlikujejo od pravih ne le na videz, temveč tudi na otip. Je resnično popolna in zvesta kopija živega. Vendar ne takšnega, ki bi ga bilo treba pripeti na steno s tanjšo in bolj zaobljeno stranico. Tudi ta ima popoln habitus.

3D iglice so povsem podobne pravim

3D božična drevesca imajo mehke iglice, izdelane iz izjemno kakovostnih PE materialov. Celotni konci vej so uliti v posebne kalupe. Samo v osrednjem delu so igle izdelane iz klasičnega PVC. To drevesu zagotavlja potreben volumen. Kombinacija različnih materialov daje božičnim drevescem realističen videz, tako glede oblike iglic kot glede celotne oblike in prostornine.


Umetna božična 3D drevesa

Samo pri nas boste našli več kot 15 ekskluzivnih vrst. Vsako naše 3D drevo ponuja prvovrstni videz, obliko in barvno popolnost. Za zahtevnejše kupce ponujamo tudi 100% 3D (FULL 3D) drevesa …

Umetna božična 3D drevesa

3D božično drevo vam bo služilo več let

Ne bo vam treba več iskati lepega božičnega drevesca vsako leto. Preprosto boste lahko sestavili visokokakovostno umetno božično drevo 3D iz treh delov in ga po božičnih praznikih spet pospravili. Ne pušča iglic in ne povzroča nesreče na vašem dragem parketu ali preprogi.

V zadnjih letih se je zelo povečalo zanimanje za FULL 3D Božična drevesca.

Kaj so FULL 3D božična drevesa?

Če bi jih opredelili z eno besedo, bi bila to “POPOLNOST”. Ta božična drevesca so sestavljena iz 100-odstotnih 3D borovih iglic, kar zagotavlja popolnoma realističen videz . Njihova cena se giblje od 200 do 500 evrov. Kakovost ima svojo ceno, to velja tudi za drevesa FULL 3D. Vendar ne smemo pozabiti, da je izdelava tako popolnih 3D odtisov iz vejic zelo draga.

NOVOST sezone 2020 – 3D božična drevesa z osvetlitvijo LED

Ta drevesa imajo vgrajene (pritrjene) luči LED neposredno na vejah drevesa, zato vam nikoli več ne bo treba skrbeti za naporno obešanje božičnih luči na drevo. Ve naše luči LED za božično drevo so opremljene s SMART ADAPTERJEM, ki omogoča upravljanje luči LED s pametnim telefonom. Osvetlitev ima različne funkcije: utripanje, valovanje, zaporedje in številne druge. S pametnim telefonom lahko nastavite tudi časovnik izklopa. Vgrajena osvetlitev LED omogoča do 70-odstotni prihranek električne energije.

Umetno božično drevo Beli Bor LED 180cm
Umetno božično drevo Beli Bor LED 180cm

Priloženo je tudi stojalo. To je stabilno in tako ščiti vaše božične okraske, ki ste jih morda podedovali in ste nanje čustveno navezani. Drevo je zelo gosto, zato je od vas odvisno, ali boste izbrali minimalistično obliko okrasitve z lučkami in nekaj okraski ali pa ga boste dobesedno napolnili z božičnimi kroglami in drugimi okraski.

V zadnjih letih se je zelo povečalo zanimanje za FULL 3D božična drevesa.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED, zagotovilo sodobnega Božiča

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje Božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje Božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje Božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna….

Pripravite se na Božič vnaprej

Pripravite se na Božič vnaprej: o čem morate razmišljati?

Svet se nenehno spreminja. To velja tudi za različna področja našega življenja. Največji so predvsem na začetku novega leta in ob Božiču. Vendar so bili lanski prazniki drugačni od prejšnjih…

Umetna ekološka drevesa

Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih …

Pojdi v trgovino