Ideje za božična darila za vso družino

ideje za božična darila

Se tudi vi vsako leto sprašujete, kakšna božična darila kupiti za svoje najdražje? Ponujamo vam zanimive ideje za unikatna božična darila za vso družino, ki vam bodo olajšale odločanje in zagotovo razveselile vaše drage. V našem članku boste našli odlične ideje za božična darila za mamo, ženo, otroke in druge družinske člane.

Ideje za božična darila za mamo

S kakšnim darilom razveseliti svojo mamo? Z luksuznim šalom iz kakovostnega materiala, ki ga bo sigurno uporabila pri številnih outfitih, zagotovo ne morete zgrešiti. Kozmetika, bodisi dekorativna bodisi v obliki različnih kakovostnih krem in serumov za kožo, je prav tako odlična ideja za darilo. Če ne veste, kakšno kozmetiko uporablja vaša mama, lahko stavite na kakovostno torbico. Konec koncev ženske nikoli nimajo dovolj torbic, zato smo prepričani, da bo vaša mama navdušena nad takšnim darilom.

Ideje za božična darila za ženske

Kakovosten parfum bo zagotovo razveselil vsako žensko, pa naj gre za sestro, prijateljico ali punco. Vendar je pred nakupom takšnega darila dobro vedeti, katero vrsto dišave ima najraje. Odlična  ideja za božično darilo za žensko je tudi kozmetika. Nobena ženska ne bi rekla “ne” kremi ali serumu za kožo priznane blagovne znamke. Vas nobena od zgoraj navedenih možnosti ni navdušila? Potem ji podarite bon za masažo ali drugo vrsto nege, ki jo bo sprostila. Za tako darilo, ki prinaša počitek in sprostitev, vam bo zagotovo hvaležna.

Ideje za božična darila za moške

Odlična ideja za darilo za moškega je moška ročna ura. Odločite se lahko za klasično elegantno uro ali trenutno zelo priljubljeno pametno uro. Enako dobro božično darilo za moške je kakovostna usnjena denarnica, ki mu bo služila več let. Če se vam ta darila ne zdijo dovolj ustvarjalna, potem poskusite staviti na doživetje. Ali poznate kakšnega moškega, ki si ne bi želel peljati se s formulo 1? Mi ne! Zato kot odlično darilo za moške priporočamo bon za nepozabno vožnjo s tem hitrim avtomobilom.

Ideje za božična darila za otroke

Božič je namenjen predvsem otrokom, zato predbožični čas večinoma preživimo v iskanju primernih daril ravno zanje. Vam zmanjkuje idej, kaj kupiti za najmlajše člane družine? Poskusite staviti na klasične igre. Knjiga bo vedno darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Vse, kar morate storiti, je, da izberete tisto, ki otroka zanima. Preverjeno božično darilo za otroke so tudi lego ali druge različne sestavljanke. S tako ustvarjalno igračo lahko otrok preživi dolge ure. Otroci imajo radi tudi vse predmete, ki proizvajajo različne zvoke. Zato se bodo razveselili otroških glasbenih instrumentov, s katerimi se bodo ne le zabavali, temveč tudi razvijali svoj glasbeni čut.


Drevesa z LED osvetlitvijo

Božična drevesa z LED osvetlitvijo so v zadnjih letih NOVOST. Božične lučke so vgrajene neposredno v veje dreves, zato vam nikoli ne bo treba skrbeti za obešanje lučk na drevo. Vsako drevo je opremljeno s pametnim adapterjem, ki omogoča  enostavno upravljanje osvetlitev drevesa z aplikacijo, ki jo naložite v svoj mobilni telefon. LED drevesa so simbol sodobnega božiča.

Drevesa z LED osvetlitvijo

Ideje za božična darila za najstnike

Ni več otrok, vendar tudi še ni odrasel… kaj kupiti najstniku, da bo zadovoljen? Po našem mnenju je odlična ideja za darilo za najstnika kolo, rolerji ali skiro. Vsa ta darila ga bodo potegnila ven, kar dobro vpliva na telesno in duševno zdravje mladih. Še ena odlična možnost je družabna igra. Trenutno je na trgu veliko družabnih iger z različnimi temami. Izberite tisto, ki mu/ji bo všeč. Ker živimo v tehnični dobi, bodo najstniki zagotovo uživali v igralnih konzolah. S takšnim darilom zagotovo ne boste zgrešili.

Ideje za božična darila za starše

Staršem podarite sprostitev. Odlična ideja za darilo za starše je darilni bon za oddih v zdravilišču ali wellnessu. Stavite lahko tudi na čudovit dodatek za stanovanje v obliki visečega družinskega drevesa. Od vas je odvisno, kako globoko se boste poglobili in kako široko bo podarjeno družinsko drevo. Prav tako je zelo osebno darilo fotoknjiga, v kateri lahko po svoji izbiri kombinirate fotografije. Konec koncev, kateri starš ne uživa v ovekovečenih trenutkih s svojimi otroki ali vnuki na fotografijah.

Ideje za božična darila za ženo

Kaj dati ženi, ki ima vse? Z nakitom sigurno ne boste zgrešili. Ne glede na to, ali stavite na verižico, uhane, ogrlico ali prstan, nihče se ne more upreti lepemu nakitu. Če pa želite svoji dragi podariti nekaj bolj posebnega, ji podarite romantično potovanje ali počitnice. Popeljite jo tja, kjer še nikoli ni bila. Uspeh takšnega božičnega darila je zagotovljen. Ali pa bi raje kupili kaj bolj praktičnega? V tem primeru priporočamo robotski sesalnik. Takšno darilo bo vaši ženi prihranilo čas in spočila se bo od nadležnega gospodinjskega dela, sesanja.

Ideje za božična darila za punco

Z božičnimi darili za punce to navsezadnje ni tako velika težava. Dekorativna kozmetika bo navdušila vsako punco, zato z njo zagotovo ne morete zgrešiti. Tudi z lepo, elegantno obleko, torbico ali čevlji boste dosegli zanesljiv uspeh. Vendar pa moramo pri tej vrsti darila poznati slog oblačenja obdarjene punce. Vsaka punca bo navdušena tudi nad različnimi dodatki iz bižuterije.

Ideje za božična darila za brata

Vaš brat bo zagotovo navdušen, ko mu boste podarili elegantno zapestnico. Lahko je izdelana iz različnih materialov, bodisi iz usnja, jekla, srebra ali zlata… Enako odlična ideja za darilo za brata je knjiga. Izberite žanr, ki je vašemu sorojencu všeč, in uspeh je zagotovljen. Če pa si želite za svojega brata nekaj posebnega, mu podarite adrenalinsko doživetje. Od vas je odvisno, ali boste izbrali skok s padalom v tandemu, jadralno padalstvo v tandemu ali polet z jadralnim padalom.

Če smo vam pomagali pri izbiri božičnega darila za vaše bližnje, smo tega zelo veseli. Vendar ne pozabite, da je božič predvsem namenjen druženju z družino in ne materialnim stvarem.

Vir slike: https://sk.pinterest.com/


Morda vas bodo zanimali tudi:

Adventni venčki

16 ODLIČNIH IDEJ ZA POPOLN ADVENTNI VENČEK

Adventni venec je že sam po sebi simbol predbožičnega časa. Njegova tradicija sega v 19. stoletje, ko je nemški teolog Johann Heinrich Wichern ustanovil šolo za revne otroke in s postopnim prižiganjem svečk na venčku v času pred božičem odgovoril na vprašanje otrok “Kdaj bo božič?”.

10 nasvetov za nekonvencionalno, leseno božično drevo

Ste se naveličali tradicionalnega božičnega drevesa, vendar ne najdete primerne alternative? Za vas imamo odličen nasvet. Z lesenim božičnim drevescem bo vaš dom zagotovo bolj prijeten in svetel. Tukaj je 10 navdihujočih nasvetov, kako ga lahko izdelate. Potrebujete le nekaj ustvarjalnosti in spretnosti.

Twinkly lights za božično drevo

TWINKLY – Sodobna osvetlitev božičnega drevesa za 21. stoletje

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED osvetlitev, ki jo lahko preprosto upravljate s pametnim telefonom. Če želite uživati v najbolj neverjetnih barvnih kombinacijah in popolni svetlobni predstavi z lučkami na drevesu, morate le vklopiti bluetooth in prek brezplačne mobilne aplikacije Twinkly svoj pametni telefon povezati s pametnim adapterjem.  Osupljive svetlobne igre bodo zagotovo razveselile vso vašo družino.

Pojdi v trgovino