TWINKLY – Sodobna osvetlitev božičnega drevesa za 21. stoletje

Twinkly lights za božično drevo

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED osvetlitev, ki jo lahko preprosto upravljate s pametnim telefonom. Če želite uživati v najbolj neverjetnih barvnih kombinacijah in popolni svetlobni predstavi z lučkami na drevesu, morate le vklopiti bluetooth in prek brezplačne mobilne aplikacije Twinkly svoj pametni telefon povezati s pametnim adapterjem.  Osupljive svetlobne igre bodo zagotovo razveselile vso vašo družino.

Če želite stilsko okrasiti božično drevo ali vrt, vam bo osvetlitev Twinkly zagotovo pomagala. Z zaščito IP44, ki zagotavlja odpornost na zelo majhne delce in brizganje vode z vseh strani, je razsvetljava primerna za NOTRANJO in ZUNANJO uporabo. Vendar osvetlitve Twinkly ni priporočljivo uporabljati pri temperaturah pod ničlo in pri temperaturah, višjih od +40 °C.

Proizvajalec zagotavlja življenjsko dobo in čas osvetlitve te sodobne osvetlitve več kot 30.000 ur, zato jo boste lahko brez težav uporabljali več let.

Ljubitelji pametnih pomočnikov bodo navdušeni nad podporo za Googlovega pomočnika, Amazonovo Alexo in Apple HomeKit.

TWINKLY LED je glede na barvo osvetlitve razdeljen v 3 skupine:

RGB LED – predstavlja celoten barvni spekter, zlasti primeren za ljudi, ki imajo radi različne barve in ki pri božičnem okraševanju nimajo meja pri ustvarjalnosti.

LED osvetlitev rgb
Rdeča barvna paleta božične TWINKLY razsvetljave RGB.

AWW LED – z odtenki od hladne bele do tople bele – ta zlata izdaja je primerna za ljubitelje brezčasnosti in preprostosti.

LED osvetlitev aww
Rdeča barvna paleta božične TWINKLY razsvetljave AWW.

RGB /AWW LED – za tiste, ki se ne morejo odločiti, ali želijo drevesce osvetliti v svetlih barvnih tonih ali v subtilnih zlatih barvah, je na voljo kombinacija obeh vrst osvetlitve.

LED osvetlitev rgbaww
Rdeča barvna paleta božične TWINKLY razsvetljave RGB/AWW.

Ko se odločate, katero pametno razsvetljavo TWINKLY boste kupili, je treba razmisliti, s katerimi odtenki želite uskladiti celotno božično dekoracijo.

Pametna razsvetljava Twinkly je na trgu na voljo v različnih dolžinah z različnim številom diod LED, ki so razporejene s srednjo gostoto.

Po dolžini in številu LED diod ( srednja gostota porazdelitve ):

250 LED – 20 m – primeren za 180 cm drevo – RGB + WWA

400 LED – 32 m – primeren za 220 cm drevo – RGB + WWA

600 LED – 48 m – primeren za drevesa velikosti 250 cm in 270 cm – RGB

Razdalja med diodami LED na razsvetljavi je 8 cm. Od vas je odvisno, kakšno gostoto lučk si želite na božičnem drevesu.


Drevesa z LED osvetlitvijo

Božična drevesa z LED osvetlitvijo so v zadnjih letih NOVOST. Božične lučke so vgrajene neposredno v veje dreves, zato vam nikoli ne bo treba skrbeti za obešanje lučk na drevo. Vsako drevo je opremljeno s pametnim adapterjem, ki omogoča  enostavno upravljanje osvetlitev drevesa z aplikacijo, ki jo naložite v svoj mobilni telefon. LED drevesa so simbol sodobnega božiča.

Drevesa z LED osvetlitvijo

Povezovanje s pametnim telefonom

Da bi lahko preprosto in enostavno upravljali svojo razsvetljavo Twinkly, jo morate povezati s svojim pametnim telefonom prek aplikacije Twinkly, ki je na voljo za prenos v trgovini App Store za iPhone in Google Play za mobilne naprave Android. Povezava se zgodi v nekaj sekundah. Enostavno zaženete aplikacijo, izberete možnost dodajanja naprav, izberete generacijo in sledite navodilom na zaslonu telefona. Z aplikacijo Twinkly lahko na daljavo upravljate luči.

Skeniranje razsvetljave LED na drevesu

skeniranje luči na drevesu

Naslednji korak po seznanitvi luči s telefonom je skeniranje luči na drevesu, kar omogoča prikaz svetlobnih učinkov natančno tako, kot jih vidite na zaslonu telefona. Skeniranje traja nekaj sekund. Samo usmerite kamero na drevo, vse drugo pa opravi aplikacija. Na zaslonu se ustvari natančen model razporeditve luči na drevesu, nato pa mora uporabnik konfigurirati načine osvetlitve.

Dih jemajoči programirani učinki

S pametno razsvetljavo LED Twinkly se zagotovo nihče ne bo dolgočasil. Še vedno nas preseneča, kako je temu podjetju uspelo ustvariti tako izpopolnjeno osvetlitev LED, ki lahko ustvari neverjetne, dih jemajoče učinke. Močno utripanje, umirjeno svetlikanje, postopno spreminjanje barv ali hitro utripanje, noben od teh načinov osvetlitve za Twinkly lights ni težava. Vsak bo zagotovo našel svojo najljubšo.

Aplikacija Twinkly v osnovnih nastavitvah proizvajalca vključuje približno 20 učinkov, ki jih lahko prilagodite glede na svoje želje.

Sprememba barve – lahko izberete med različnimi barvami in učinek spremenite v odtenek, ki vam je všeč. Za učinke z dvema barvama lahko zmešate svoj barvni par.

Hitrost – za vsak učinek lahko hitrost prilagodite trenutnemu razpoloženju.

Svetilnost – seveda lahko svetilnost žarnic LED prilagodite po potrebi.

Časovnik – v aplikaciji je mogoče nastaviti časovnik vklopa in izklopa razsvetljave.

Ustvarjanje učinkov po meri

Če vam ne ustreza noben od ponujenih načinov osvetlitve, lahko v aplikaciji v urejevalniku ustvarite svoj način, tako da s prstom povlečete ustrezne luči na zaslonu pametnega telefona. Nato lahko izberete barvo svetlobe, njeno intenzivnost ali utripanje. Pri tem je treba opozoriti, da je pri ustvarjanju učinkov po meri zelo pomembno, kako dobro so luči nameščene na drevesu. Drugače, bolj kot so simetrično razporejeni, lažje je ustvariti učinke. Tako smo ugotovili tudi sami, saj vsak nov izdelek testiramo za naše stranke.

Učinki prenosa

Še vedno isti učinki? Nikar! Če se naveličate učinkov, ki so na voljo v osnovnih nastavitvah proizvajalca, lahko v aplikaciji odprete možnost Twinkly effects store, kjer lahko popolnoma brezplačno najdete različne nove učinke. Funkcija ponuja učinke za prenos, kot so ameriška zastava, čustvenčki, utripajoče srce, odštevanje in številni drugi. Učinki bodo po prenosu samodejno shranjeni v telefonu.

Povezovanje več verig LED

Ali imate raje gosto osvetljeno drevo? Če se vam zdi število LED lučk na drevesu premajhno, lahko med seboj povežete LED lučke Twinkly, tako da lahko hkrati povežete več lučk. Ko jih v aplikaciji povežete, se ob prižigu popolnoma sinhronizirajo.

Revolucionarna osvetlitev drevesa Twinkly LED je nedvomno najbolj izpopolnjena osvetlitev LED, ki jo danes najdete na trgu. Njena cena ustreza kakovosti in čeprav je v primerjavi z običajnimi svetilkami LED, ki ne zmorejo nič drugega kot klasično osvetlitev, višja, je vsekakor vredno investirati v to sodobno tehnologijo.

Ko enkrat preizkusite neverjetno osvetlitev Twinkly LED, zagotovo ne boste več posegali po nobeni drugi.

Navodila za uporabo TUKAJ


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa, ki so jih okrasile naše stranke

Božič spet trka na vrata in morda vsak od vas že počasi razmišlja o tem, s kakšnimi Božičnimi okraski in dekoracijami bo okrasil Božično drevo. Danes lahko izbirate med številnimi Božičnimi okraski in okraski najrazličnejših barv in oblik…

Umetna Božična drevesca 3D ne prepoznajo od živih

Okrašeno Božično drevo je neločljiv simbol Božiča. Vsako leto pa zaradi tega pogore neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda. Božična drevesa rastejo na poljih. Po nekaj letih, ko zrastejo v pravo velikost, se znajdejo v naših dnevnih sobah. Vendar pa je za naravo še vedno veliko bolj zeleno, če kupite umetno drevo…

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED zagotavljajo sodoben božič

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna.

Pojdi v trgovino
Praznujte z nami začetek poletja, popust do -15 %
-15 % na vse izdelke na zalogi
x