TOP 10 – najlepša umetna drevesa naših strank

Top 10 najlepša drevesa

Že tradicionalno nam zadovoljne stranke pošiljajo fotografije okrašenih jelk, ki so jih kupile pri nas. In zadovoljstvo strank je naša največja prioriteta. Poiščite navdih in okrasite svoje drevo lepo in stilsko po zadnjih trendih.

In katera drevesa so bila v božični sezoni 2022/2023 najbolj uspešna? Za vas smo pripravili pregled TOP 10 najlepših božičnih dreves.

1. mesto

Umetno drevo 3D Smreka Skandinavska 210cm

Absolutno prvo mesto je zasedla božična jelka 3D Smreka Skandinavska. Naročnik je za okrasitev jelke izbral bele božične kroglice in okraske, ki jih je dopolnil z roza novoletnimi kroglicami in dopolnil celoten videz jelke z lesenimi božičnimi okraski.

2. mesto

Umetno božično drevo 3D Kavkaška Jelka 240cm

Za drugo najlepše božično drevo je bila izbrana 3D Kavkaška Jelka. Tradicionalni videz jelke podpirajo rdeči božični okraski, dopolnjeni z belimi božičnimi kroglami, srčki in tudi z majhno količino naravnih okraskov in medenjakov.

3. mesto

Umetno drevo 3D Kraljevska Smreka 240cm

Tretje najlepše zasneženo drevo je bila 3D Kraljevska Smreka. Naša stranka se je odločila za res ledno dekoracijo, za katero je uporabila srebrne božične okraske v kombinaciji z zlatimi okraski v obliki božičnih kroglic in pentljic.

4. mesto

Umetno božično drevo Smreka Nordijska 270cm

V izboru za najlepše božično drevo je Smreka Nordijska zasedla četrto mesto. Naročnica ga je opremila v tradicionalnih rdeče-belo-zlatih barvah. Za dekoracijo je uporabila predvsem rdeče božične kroglice in pentlje, ki jih je dopolnila z zlatimi in belimi božičnimi kroglicami skupaj z ledenimi zvezdicami.

5. mesto

Umetno drevo 3D Kavkaška Jelka XL 240cm

Minimalistično okrašeno božično drevo je zasedlo peto mesto. Na drevescu prevladuje nekaj velikih rjavih božičnih kroglic in zlatih živali v kombinaciji z manjšimi zlatimi in bakrenimi božičnimi kroglicami in zvezdami. Zahvaljujoč LED osvetlitvi celotno drevo zasije v domačem, udobnem vzdušju.


FULL 3D božično drevo

Full 3D božična drevesa (100% 3D) so narejena izključno iz 3D iglic in tako popolnoma posnemajo živo drevo. 100% 3D božično drevo predstavlja najbolj luksuzno in sodobno drevo, ki jo trg ponuja. Vejice s 3D mehkimi iglicami so narejene iz najkakovostnejših polietilenskih materialov z uporabo najnovejših tehnologij. Letos smo za vas pripravili do 6 ekskluzivnih novosti, zato boste v naši ponudbi našli več kot 10 luksuznih (100% 3D) dreves.


6. mesto

Umetno božično drevo 3D Kalifornijska Smreka 210cm

Naslednja na lestvici je božično drevo 3D Kalifornijska Smreka. Stranka je izbrala kombinacijo rdečih in zlatih božičnih kroglic, božičnih vrtnic in manjše količine zlatih okraskov.

7. mesto

Umetno drevo 3D Smreka Močna LED 210cm

To masivno zeleno božično drevo je zasedlo sedmo mesto. Za dekoracijo je stranka uporabila veliko število belih in zlatih božičnih kroglic. Poleg božičnih kroglic na drevescu izstopajo tudi moderna angelska krila in zlate rože. Večna belo-zlata barvna kombinacija je na tem temno zelenem drevesu izgledala resnično slavno.

8. mesto

Umetno božično drevo FULL 3D Smreka Alpska 210cm

Z zlatimi božičnimi okraski okrašeno drevo se je uvrstilo na osmo mesto. Stranka je za okrasitev drevesca uporabila različne zlate božične kroglice. Zanimivi so zlati božični okraski v obliki metuljev, rož in snežink, izstopajo pa božične kroglice s kapami Božičnega Miklavža. Čudovita enobarvna dekoracija za nas.

9. mesto

Umetno drevo 3D Kraljevska Smreka 210cm

3D Kraljevska Smreka je spet zasedela deveto mesto. Kombinacija belih, srebrnih in zlatih božičnih kroglic v kombinaciji s cvetjem v teh barvah naredi to drevesce resnično eleganten kos.

10. mesto

Umetno božično drevo Smreka Nordijska 210cm

TOP 10 zaokrožuje čudovita Smreka Severska, ki jo krasi tribarvna kombinacija bele, črne in zlate. Vrh jelke krasi eleganten in lep “zlati dež”, ki temu drevesu dodaja edinstvenost.

Upamo, da vam je bil izbor najlepših drevesc všeč in da ste v božični dekoraciji naših strank našli navdih za naslednji božični čas.

V naši spletni trgovini svetdreves.si lahko najdete več okrašenih božičnih drevesc naših strank za posamezne izdelke.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Barva božiča

Kakšna bo barva božiča 2022?

Ali vsako leto sledite trendom v božični dekoraciji in spreminjate božične okraske glede na to, katera barva je trenutno v modi? V tem primeru je ta članek ravno za vas. Ni skrivnost, da so tudi božični okraski, tako kot vse ostalo …

Božično drevo

Božično drevo v zadnjem trenutku? Letos raje ne!

Ali razmišljate, da bi letos kupili umetno božično drevo? Če je tako, se je treba že prej ozreti po primernem drevesu. V nasprotnem primeru se vam lahko zgodi, da boste za letošnji božič ostali brez drevesa.

Že v prejšnji sezoni smo bili priča težavam z dostavo blaga …

Pojdi v trgovino