TOP 10 – Najlepša božična drevesa naših strank

TOP 10 - Najlepša božična drevesa naših strank

Lepo okrašeno božično drevo nedvomno sodi k božiču in odlično dopolnjuje popolno božično vzdušje. Odločili smo se, da vam v našem članku predstavimo najlepša božična drevesa naših strank. Za vas smo izbrali TOP 10 najlepših božičnih dreves, ki so jih stranke okrasile do popolnosti. Kaj pravite? Se strinjate z nami ali bi izbrali kakšno drugo najlepše božično drevo?

1. Najlepše božično drevo: FULL 3D Jelka Kavkaška

Prvo mesto med božičnimi drevesi naših strank je osvojila čudovita FULL 3D Jelka Kavkaška. To božično drevo ima bledo zelene jelke s 3D iglicami, na njem pa so lepo videti rdeči božični okraski, ki jih je izbrala naša stranka. Kombinirala jih je z bež okraski, s katerimi se odlično ujemajo. Stranka je za dekoracijo uporabila le nekaj večjih cvetov, pentelj in manjših okraskov. Presodite sami, ali ni to najlepše božično drevo?

Najlepše božično drevo: FULL 3D Jelka Kavkaška

2. Božična smreka: 3D Smreka Gorska

Rdeča in zlata kombinacija božičnih okraskov je resnično brezčasna in tega se zaveda tudi naša zadovoljna stranka. Tako lepo in elegantno je okrasila svoje umetno božično drevo, 3D Smreko Gorsko. Drevo je s svojo višino 240 cm videti res ogromno, zato je za dekoracijo uporabila večje število zlatih in rdečih božičnih krogel. Za nas je to čista popolnost.

Božična smreka: 3D Smreka Gorska

3. Najlepše božično drevo: 3D Smreka Kraljevska

Bela in zasnežena božična drevesa so v zadnjem času IN. 3D Smreka Kraljevska je eno izmed najbolj priljubljenih zasneženih 3D dreves, naša stranka pa se je zelo dobro potrudila z njeno dekoracijo. To belo božično drevo je v odtenkih blede, rožnate ali srebrne barve, zato je rdeča in zlata dekoracija na tej vrsti drevesa zelo izvirna. Zaradi velikih rdečih in zlatih pentelj v kombinaciji s kroglami v isti barvi je to drevo nepogrešljiv kos.

Najlepše božično drevo: 3D Smreka Kraljevska

4. Umetno božično drevo: 3D Smreka Alpska XL

Naša velika 3D Smreka Alpska XL ne potrebuje veliko okraskov. Čeprav je drevo res masivno, je tako gosto, da za okrasitev potrebuje le nekaj elegantnih okraskov in izrazitih lučk. Prav takšen dekor je izbrala naša zadovoljna stranka. Uporabila je le nekaj okraskov, večinoma v zlati barvi, in namestila božične lučke v toplem odtenku bele barve. To drevo je nedvomno eno najlepših umetnih božičnih dreves, ki so nam jih poslale naše stranke.

Umetno božično drevo: 3D Smreka Alpska XL

Izjemno široka božična drevesa

Če imate več prostora v svojem domu ali podjetju, in želite, da vaše božično drevo izstopa, zagotovo ne smete zamuditi naše ponudbe izjemno širokih dreves. Ta drevesa so 15-20 cm širša od klasičnih in popolnoma zapolnijo večji prostor v kateri koli sobi. Široko božično drevo je videti gostejše in močnejše, zaradi velikega števila 3D vejic pa ima povsem avtentičen videz. Samo pri nas boste našli več vrst teh ekskluzivnih, izjemno širokih božičnih dreves.

Izjemno široka božična drevesa

5. Božično drevo: 3D Bor Himalajski Zasneženi

Natančno zasneženi 3D Bor Himalajski je naša stranka uredila v nežnih, rožnato belih barvah. Za okrasitev drevesa je uporabila veliko okraskov v teh barvah, bodisi božične krogle, zvezde, angele in druge okraske. Celotno dekoracijo je poudarila z božični okraski severnega jelena, angela in snežaka, pod drevesom pa se nahaja elegantna preproga v rožnati barvi. To je res primerno za to peto najlepše božično drevo.

Božično drevo: 3D Bor Himalajski Zasneženi

6. Božično drevo: Smreka Kristalna

Smreka Kristalna spada v kategorijo klasičnih dreves, vendar to ne spreminja njene lepote. To okrašeno drevo naše stranke je upravičeno eno najlepših umetnih božičnih dreves. Elegantna bela in zlata dekoracija je na drevesu videti zelo lepo. Stranka se je odločila za okrasitev z nekaj velikimi belimi cvetovi, zlatimi božičnimi kroglami in majhnim številom belih okraskov v različnih oblikah. Ne zaman pravijo, da je lepota v preprostosti.

Božično drevo: Smreka Kristalna

7. Božično drevo: Smreka Nordijska

To čudovito božično drevo bo zagotovo pričaralo mrzlo zimsko vzdušje. Stranka je za to gosto zasneženo umetno božično drevo uporabila okraske v beli in srebrni barvi. Na drevesu večinoma visijo božične krogle in okraski v obliki zvezd, severnih jelenov in angelov. To drevo lepo dopolnjuje tudi elegantna bela podloga pod božičnim drevesom.

Božično drevo: Smreka Nordijska

8. Umetno božično drevo: Bor Bel Ozki

Lepo božično drevo si lahko zagotovite, če doma nimate dovolj prostora. Naša stranka se je odločila za ozko, zasneženo božično drevo, ki ga je okrasila z belimi in rožnatimi božičnimi okraski. Čeprav je drevo majhnega premera, je zelo gosto, njegove bogato zasnežene veje pa poskrbijo, da na drevesu ni praznih mest. Stranka se je odločila, da bo to drevo okrasila predvsem z masivnim cvetjem in manjšimi božičnimi kroglami. Božično dekoracijo odlično dopolnjujejo bela preproga pod božičnim drevesom, svetilka in dekoracija v obliki svetega Miklavža.

Umetno božično drevo: Bor Bel Ozki

9. Božično drevo: 3D Smreka Ledena

To božično drevo je zelo priljubljeno zaradi svoje nenavadne ledene barve. Naša zadovoljna stranka je za okrasitev uporabila predvsem bele božične okraske, ki jih je dopolnila z okraski v zlati in zeleni barvi. Elegantna dodatka sta tudi izvirna rdeča božična kapa na vrhu drevesa in sodobna pletena košara, s katero je stranka prekrila stojalo. Dekoracija v obliki Miklavža ob drevesu in velikega božičnega škrata je okusno popestrila celotno dekoracijo.

Božično drevo: 3D Smreka Ledena

10. Umetno božično drevo: 3D Mini Smreka

Našo lestvico TOP 10 najlepših božičnih drevesc zaključuje majhno božično drevo 3D Mini Smreka. Stranka je za okrasitev drevesa izbrala rožnate plišaste kroglice in lesene okraske v obliki severnih jelenov. Okrog drevesa je ovila lučke v hladnem, belem odtenku. To mini drevo je dokaz, da je lahko tudi majhno božično drevo lepo in okusno.

Umetno božično drevo: 3D Mini Smreka

Ali vam je všeč izbor najlepših umetnih božičnih dreves naših strank? Upamo, da vam bo naš članek pomagal pri okraševanju vašega božičnega drevesa in vas tudi navdihnil. Najboljša umetna božična drevesa vrhunske kakovosti najdete na naši spletni strani svetdreves.si.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Moderni božični okras

Sodobni božični okraski za božično drevo – 10 letošnjih trendov

Čeprav se večina ljudi začne ukvarjati z okraski za božično drevo šele pred adventom, so božični trendi določeni že več mesecev prej. Proizvajalci in prodajalci okraskov za božična drevesca na največji svetovni božični razstavi v Frankfurtu predstavijo najnovejše smernice pri okraševanju klasičnih dreves in 3D božičnih dreves za prihajajoči božič.

Twinkly lights za božično drevo

TWINKLY – Sodobna osvetlitev božičnega drevesa za 21. stoletje

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED osvetlitev, ki jo lahko preprosto upravljate s pametnim telefonom. Če želite uživati v najbolj neverjetnih barvnih kombinacijah in popolni svetlobni predstavi z lučkami na drevesu, morate le vklopiti bluetooth in prek brezplačne mobilne aplikacije Twinkly svoj pametni telefon povezati s pametnim adapterjem.  Osupljive svetlobne igre bodo zagotovo razveselile vso vašo družino.

Pojdi v trgovino