TOP 10 – najbolje prodajana božična drevesa

TOP10 božično drevo

Umetno božično drevo se je v zadnjih letih zelo spremenilo, kar se kaže zlasti v njegovem videzu in kakovosti izdelave. Umetna božična drevesca so že zdaj izjemno realistična, pri nakupu pa lahko izbirate med številnimi vzorci in oblikami. Tradicionalne, umetne božične jelke ali božične smreke se zdaj ne razlikujejo od živih iglavcev. Ponujamo vam pregled TOP 10 – najbolje prodajanih božičnih dreves.

1.Umetno božično drevo – 3D Himalajski Bor

Če imate radi božično drevo z debelimi iglicami naravne zelene barve, je 3D Himalajski Bor pravi za vas. Drevo ima po vsem obodu visokokakovostne 3D vejice, notranjost drevesa pa je odebeljena s klasičnimi vejicami iz materiala PVC. To božično drevo je zagotovo eno najbolje prodajanih božičnih dreves, zlasti zaradi svoje gostote in naravnega videza. Zahtevnejše stranke lahko to izjemno priljubljeno božično drevo kupijo tudi v različici FULL 3D, kjer je celotno drevo sestavljeno iz realističnih 3D vej.

2.Zasnežena božična smreka – 3D Kraljevska Smreka

3D Kraljevska Smreka je eno od naših najbolje prodajanih božičnih dreves, zlasti zaradi svoje popolne oblike in pravljičnega zimskega videza. Kombinacija zelenih 3D in PVC vejic, ki so gosto zasnežene z umetnim snegom, tako da bo vsakdo z njo doživel popolnoma bel božič. To izjemno priljubljeno božično smreko lahko kupite tudi v različici z že pritrjeno LED razsvetljavo v topli beli barvi, ki vam bo močno olajšala božično okrasitev.

3. Umetna božična jelka – FULL 3D Kavkaška Jelka

Tradicionalna božična jelka je še vedno najbolj priljubljeno božično drevo. Čudovita FULL 3D Kavkaška Jelka je v celoti izdelana iz visokokakovostnih 3D iglic, zato popolnoma posnema živo jelko v gozdu. To priljubljeno umetno božično drevo ima svetlo zelene iglice, ki bodo popestrile vsak prostor. Presodite sami.

4. Zelo široka božična smreka – 3D Alpska Smreka XL

Vedno več kupcev je povpraševalo po božičnem drevesu, ki bi bilo širše in gostejše od tradicionalnih božičnih dreves. Prav takšna je 3D Alpska Smreka XL, zaradi česar je takoj postala uspešna pri kupcih. Ta edinstvena božična smreka s temno zelenimi iglicami bo prevladovala v vsakem prostoru, saj je videti zelo dominantna in ekskluzivna. Edina pomanjkljivost tega drevesa je, da zahteva več prostora, zato si ga lahko privoščijo le ljudje z velikimi bivalnimi prostori.

5. Božična smreka – Kristalna Smreka

Zaradi skrbno obdelanih PVC vej z drobnimi kupčki umetnega snega, rdečimi imitacijami jagod in storžev je ta božična smreka zelo priljubljena. Drobni kupčki umetnega snega dajejo temu čudovitemu drevesu mrzel videz, storži in jagode pa poudarjajo njegov naravni videz. Zaradi storžev in plodov ni potrebnih veliko drugih okraskov za dekoracijo takšnega božičnega drevesa.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

6. Belo umetno božično drevo – Nordijska Smreka

V zadnjih letih je veliko povpraševanje po belih in zasneženih božičnih drevesih, kar dokazuje tudi gosto zasnežena Nordijska Smreka. To elegantno božično drevo ima na temno zelenih vejah iz PVC debelo plast umetnega snega, ki je bila nanesena z najsodobnejšo tehnologijo, zato v vsakem prostoru ustvarja pravljično zimsko vzdušje.

7. Majhna božična jelka – 3D Mini Jelka

Za tiste, ki doma nimajo veliko prostora ali iščejo majhno božično drevo za hodnik, predsobo ali otroško sobo, je postala najbolj priljubljena čudovita 3D Mini Jelka. Ta majhna božična jelka v lončku ima po obodu visokokakovostne 3D vejice, v notranjosti pa je napolnjena s klasičnimi vejicami iz materiala PVC. Veje so svetlo zelene, drevo pa je kljub majhne velikosti videti zelo gosto. To priljubljeno mini božično drevo je na voljo v višinah 60 cm, 80 cm ali 100 cm in celo v različici FULL 3D, pri kateri je v celoti sestavljeno iz 3D vej.

8. Umetno božično drevo – 3D Ekskluzivna Smreka LED

Tudi ta božična smreka je med kupci zelo priljubljena in se vsako leto proda med prvimi. Na dolge, temnozelene 3D in PVC veje so pritrjene LED lučke v topli beli barvi, zato vam ne bo treba več izgubljati časa z ovijanjem božičnih lučk okoli drevesa. Osvetlitev tega sodobnega božičnega drevesa lahko upravljate preprosto z gumbom na adapterju ali z brezplačno aplikacijo, ki jo prenesete na svoj pametni telefon.

9. Ozko božično drevo – Beli Ozki Bor

Visoko božično drevo si lahko privoščite tudi, če doma nimate dovolj prostora. Dokaz za to je čudoviti Beli Ozki Bor, ki je ožji po velikosti, ima popolno ozko obliko iglic in se lahko prilega tudi v najbolj tesne prostore. Poleg tega je to elegantno božično drevo gosto pokrito z umetnim snegom, zato si lahko privoščite beli božič, tudi če zunaj ni snega. Prav zaradi teh lastnosti je postalo eno od najbolje prodajanih božičnih dreves.

10. Lepa božična jelka – 3D Zasnežena Jelka

Božične jelke so ena od tradicionalnih božičnih dreves in ta božična jelka vam bo zagotovila poseben občutek, kot da ste v pravljici, saj je dobesedno videti pravljično. Svetlo zelene 3D veje so na koncih prekrite z umetnim snegom, celoten pravljični videz pa dopolnjujejo storži in rdeči plodovi, pritrjeni na veje. Kaj pravite, ali bi želeli imeti doma takšno pravljično božično drevo?

Ali vam je bil všeč izbor naših najbolje prodajanih dreves? Tudi vi lahko imate tako elegantno in lepo božično drevo, samo izberite med najširšo ponudbo umetnih božičnih dreves na svetdreves.si.


Morda vas bodo zanimali tudi:

3D moderna drevesa

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Umetna ekološka drevesa

Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih, ki jih nato zavržete (čeprav jih je mogoče reciklirati)?

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Pojdi v trgovino