TOP 10 – Luksuzne novoletne jelke za letošnje leto

TOP 10 novoletne jelke za letošnje leto

Kot vsako leto vam tudi letos ponujamo ekskluzivni seznam luksuznih novoletnih jelk, ki so namenjene najzahtevnejšim kupcem. Vsakdo si želi doma imeti čudovito, masivno in realistično božično jelko, ki se ne razlikuje od prave. Točno takšne jelke najdete v tem članku.

Za vas smo pripravili seznam TOP 10 najbolj luksuznih božičnih jelk, med katerimi boste našli vse bolj iskana 100 % 3D umetne novoletne jelke, pa tudi trend zadnjih let, velike XL božične jelke.

Naj vam predstavimo te ekskluzivne kose:

10. Božično drevo FULL 3D Ledena smreka

Če iščete razkošno božično drevo naravnega videza, vas bo FULL 3D Ledena smreka zagotovo navdušila s svojo ekskluzivno ledeno zeleno barvo iglic. Drevo je v celoti izdelano iz 3D vejic, kar mu daje še bolj realističen videz.

9. Umetno božično drevo FULL 3D Kavkaška jelka

3D kavkaška novoletna jelka je večna klasika med božičnimi drevesi. Popolnejša in bolj realistična različica FULL 3D tega priljubljenega božičnega drevesa bo nedvomno všeč tudi najzahtevnejšim strankam. Celotno drevo je v celoti izdelano iz 3D vej naravne zelene barve in ga ne boste mogli ločiti od pravega drevesa.

8. Božično drevo 3D Smreka Robustna XL

Eno naših najbolj luksuznih božičnih dreves je nedvomno veliko božično drevo XL, 3D Smreka Robustna To razkošno umetno božično drevo odlikujejo številne 3D- in PVC-vejice ter izjemna gostota in širina. Naravna zelena barva vejic se nežno prepleta s svetlejšim odtenkom zelene. Tega drevesa zagotovo ne boste spregledali.

7. Umetno božično drevo FULL 3D Bor Himalajski

Luksuzne, masivne 3D borove veje naravne zelene barve – to je točno to, iz česar je izdelano to ekskluzivno in izjemno priljubljeno božično drevo. To drevo s svojimi širokimi vejami in dolgimi, realističnimi iglicami daje resnično bogat in naraven vtis.

6. Božično drevo 3D Smreka Alpska XL

To preveliko božično drevo je bilo v prejšnji sezoni eden od naših najbolj iskanih kosov. Drevo je sestavljeno iz velikega števila zelenih 3D in PVC vejic, kar zagotavlja njegov res gost in masiven videz. V primerjavi s klasičnimi umetnimi božičnimi drevesi je širše in bo nedvomno postalo dominanten element vsakega prostora.


Umetna 3D božična drevesa

Umetna 3D božična drevesa so v zadnjih letih velik HIT. 3D iglice ne odpadajo, videti pa so povsem kot prave. Samo pri nas boste našli več kot 30 ekskluzivnih vrst umetnih 3D božičnih drevesc. Izbirate lahko med različnimi vrstami in oblikami dreves. V naši prvovrstni ponudbi lahko najdete bor, smreko ali tradicionalno jelko. Za bolj gost in realističen videz je sredina odebeljena s klasičnimi iglami.

Umetna božična 3D drevesa

5. Umetno božično drevo 3D Jelka Očarljiva XL

Naša NOVOST 2022, 3D Jelka Očarljiva XL zagotovo spada v kategorijo luksuznih božičnih dreves. To masivno temnozeleno božično drevo spada v kategorijo velikih dreves zaradi številnih vej iz 3D in PVC. Umetna novoletna jelka vam bo s svojo gostoto in širino zagotovo vzela sapo.

4. Božično drevo FULL 3D Smreka Ekskluzivna

To razkošno umetno božično drevo bo zagotovo očaralo vse, ki si želijo božično drevo naravnega videza. Celotno drevo tvorijo ekskluzivne 3D veje naravno zelene barve. Drevo je tako podrobno izdelano, da ga boste zelo težko ločili od pravega božičnega drevesa.

3. Umetno božično drevo 3D Bor Himajalski XL

Tretje najbolj luksuzno drevo v naši ponudbi je letošnja novost, 3D Bor Himalajski XL. Borove veje tega ekskluzivnega drevesa so same po sebi ogromne in v tej razkošni veliki različici jih je 30 % več kot v klasični različici te vrste. Če želite res široko in masivno božično drevo, je to prava izbira.

2. Božično drevo FULL 3D Smreka Alpska

Luksuzno božično drevo, alpska smreka FULL 3D, je le za las zgrešilo prvo mesto. Popolno temno zeleno božično drevo je v celoti izdelano iz visokokakovostnih 3D borovih iglic, zato je videti neverjetno realistično. S tem drevesom ima lahko vsakdo v svoji dnevni sobi košček narave.

1. Umetno božično drevo 3D Kavkaška Jelka XL

Absolutno prvo mesto v kategoriji luksuznih božičnih dreves je dobila 3D Jelka Kavkaška, ki je bila lani najbolj priljubljena. Ta masivna, velika in izjemno gosta božična jelka v bledo zeleni barvi zasluženo zaseda prvo mesto.

Vas je pritegnilo eno od naših luksuznih božičnih dreves? Vse najdete na naši spletni strani svetdreves.si v kategorijah:


Morda vas bodo zanimali tudi:

3D moderna drevesa

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED zagotavljajo sodoben božič

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna.

Umetna ekološka drevesa

Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih, ki jih nato zavržete (čeprav jih je mogoče reciklirati)?

Pojdi v trgovino