TOP 10 – Bele novoletne jelke za letošnje leto

TOP 10 bele novoletne jelke za letošnje leto

Bele novoletne jelke so bile v zadnjih letih najbolj iskana umetna drevesa. V vsakem prostoru lahko ustvarijo edinstveno, pravljično zimsko vzdušje, zato so verjetno tako priljubljene.

Iščete gosto zasneženo, belo božično drevo ali le rahlo zasneženo drevo? Proizvajalci se osredotočajo na najrazličnejše modele in zasnove takšnih dreves, zato bo vsakdo zagotovo našel, kar išče.

Bela in zasnežena drevesa so na voljo tako v klasičnih modelih iz PVC kot tudi v kakovostnejših modelih 3D. Češnja na torti so zasnežena drevesa z osvetlitvijo LED, ki so v zadnjih letih novost.

Letos smo pripravili seznam najbolj zaželenih in najlepših belih božičnih dreves:

10. Bela božična smreka v lončku 3D Kraljevska Smreka

Ker je 3D kraljevska božična smreka med našimi strankami najbolj priljubljeno belo božično drevo, smo se odločili, da ga ponudimo tudi v manjši različici. To zasneženo sodobno drevo je postavljeno v stilski lonček iz jute in je videti neverjetno realistično. Zaradi njegove velikosti ga lahko postavite skoraj kamor koli in zagotovo bo ustvarilo čudovito zimsko vzdušje.

9. Božično drevo Bela Smreka Ozka

Ozka božična drevesa so še posebej iskana pri kupcih, ki jim doma primanjkuje prostora. Vendar se pri izbiri tako ozkega drevesa ni več treba omejiti le na nekaj vrst. V naši ponudbi boste našli tudi gosto zasneženo belo božično drevo z večjimi borovimi vejami, ki so ozke. Ozka bela smreka je dokaz, da je tudi manjše drevo lahko stilsko in trendovsko.

8. Belo umetno božično drevo 3D Himalajski Bor Zasneženi

Takšno rahlo zasneženo božično drevo je odlična izbira za tiste, ki ne želijo čisto zelenega drevesa, vendar pa tudi ne drevesa z debelo plastjo snega. 3D Himalajski zasneženi bor ima debele veje z dolgimi iglicami, ki so na koncih le rahlo posute z umetnim snegom. Drevo je videti neverjetno realistično in bo zagotovo navdušilo več kupcev.

7. Bela novoletna jelka 3D Jelka Zasnežena

S tem elegantnim božičnim drevesom se boste zagotovo prestavili v pravljico. Popolnoma premišljene oblike in zasnove ne gre spregledati. Visokokakovostne zelene 3D vejice so na koncih pokrite z umetnim snegom, celoten videz pa dopolnjujejo stožci in rdeči sadeži, ki so nameščeni na vejicah. Kot v pravljici…

6. Bela umetna smreka 3D Smreka Kraljevska Ozka

Zgoraj smo vam že predstavili zasneženo ozko božično drevo. Zdaj vam predstavljamo še bolj ekskluzivno različico te vrste drevesa – belo, zasneženo, a ozko božično drevo, sestavljeno iz 3D vejic v kombinaciji s klasičnimi iglicami iz PVC v notranjosti drevesa. To ni nič drugega kot ožja različica našega najbolj priljubljenega zasneženega drevesa, 3D Smreke Kraljevske Tudi s tako ozkim drevesom si lahko privoščite kraljevski božič.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

5. Božično drevo z LED lučkami 3D Smreka Kraljevska

V kategoriji najsodobnejših božičnih dreves je nedvomno zmagala čudovita 3D Smreka Kraljevska, ki je med kupci zelo priljubljena. Njene zelene 3D smrekove veje so gosto pokrite z umetnim snegom, kar ji daje mrzel zimski videz. Do popolnosti jo pripelje priložena osvetlitev LED, zaradi katere se vam ni treba več ukvarjati z ovijanjem lučk na drevesu. Seveda lahko božično drevo z lučkami LEDpreko aplikacije povežete tudi s pametnim telefonom, tako da je upravljanje luči preprosto.

4. Bela novoletna Smreka Nordijska

To s časom preizkušeno belo božično drevo je vsako leto eno najbolje prodajanih zasneženih dreves iz PVC. Njene iglice so gosto prekrite z umetnim snegom, kar ji daje resnično zimski videz. S tem drevesom boste v svoj dom nedvomno vnesli malo zime.

3. Bela božična Smreka Bela

Bela božična smreka je zasneženo božično drevo, ki vam bo zagotovo všeč. Na to belo novost smo stavili predvsem zaradi njene popolne zasnove in zanimive, masivnejše oblike smrekovih vejic, ki nežno segajo do konic ter izjemno debele plasti umetnega snega. S tem osupljivim drevesom si lahko kjer koli pričarate beli božič.

2. Božično drevo 3D Jelka Bela

Zasneženo božično drevo 3D Jelka Bela je vroča novost letošnje sezone. Zakaj je tako posebna? Predvsem zaradi izvirno izdelanih, rahlo visečih 3D vejic. Videz tega edinstvenega drevesa neverjetno realističen. Ta naša novost je dobesedno videti, kot da bi v svojo dnevno sobo iz gozda prinesli debelo zasneženo jelko.

1. Bela novoletna jelka 3D Smreka Kraljevska

Prvo mesto zasluženo osvojilo najbolj priljubljeno zasneženo božično drevo, 3D Smreka Kraljevska. Zelene 3D veje so gosto pokrite z umetnim snegom in razporejene tako, da ima božično drevo popolno obliko. Ni presenetljivo, da je ta bela umetna novoletna jelka med našimi strankami tako priljubljena.

Če si želite ogledati še več izdelkov iz naše ponudbe belih in zasneženih božičnih dreves, obiščite našo spletno stran svetdreves.si, kategorijo:


Morda vas bodo zanimali tudi:

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Umetna ekološka drevesa

Umetno božično drevo je okolju prijaznejše

To je pravzaprav pristop k sodobni življenjski filozofiji, načinu življenja. Ali uporabite veliko plastičnih vrečk za enkratno uporabo ali pa imate v avtu nekaj nakupovalnih vrečk za večkratno uporabo? Ali se odločite uporabiti čistilnike vode za svoje dom ali pa domov prinašate plastenke v zabojčkih, ki jih nato zavržete (čeprav jih je mogoče reciklirati)?

3D moderna drevesa

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Pojdi v trgovino