TOP 10 – bela in zasnežena božična drevesa za letos

TOP 10 bele novoletne jelke

Največ pozornosti zadnja leta pritegnejo bela in zasnežena drevesa. Zasnežen božič pogosto ostane le neizpolnjene sanje, zakaj jih torej ne bi uresničili na ta način?

Ta drevesa so zadnji hit in so med iskanimi. Razlog, zakaj je tako, je jasen! S svojim razkošnim in realističnim videzom pričarajo pravo zimsko vzdušje. S takšnim drevesom bo vaš božič nepozaben, kljub dejstvu, da pokrajina zunaj okna ni prekrita s zimskim snegom. In kdo si ne bi želel čarobnosti prazničnih zimskih dni doživeti kar doma?

V naši ponudbi so klasična umetna drevesca, pa tudi bolj moderna in realistična 3D drevesca. Iščete jelko, smreko ali bor? Vam je všeč drevo vse belo, gosto ali le rahlo pokrito s snegom? Ponudba je široka, tako da ima res vsak nekaj na izbiro.

Elegantna in moderna so tudi bela in zasnežena drevesca z integrirano LED osvetlitvijo, zahvaljujoč kateri vam ne bo več treba skrbeti za navijanje lučk in bodo poskrbeli za njeno enakomerno porazdelitev, tako da bo vsaka luč na pravem mestu.

Predstavljamo vam izbor najlepših belih in zasneženih umetnih božičnih dreves.

10. Umetno božično drevo Smreka Nordijska LED

To božično drevo bo zagotovo očaralo vsakogar. Preprosto ga ni mogoče zgrešiti in če iščete elegantno in moderno zasneženo božično drevo, je to prava izbira za vas. Drevo ima zelene debele zasnežene PVC veje. S svojim izvirnim videzom in popolno obliko pričara edinstveno vzdušje zasneženega božiča.

9. Umetno božično drevo 3D Zasnežena Jelka

Poleg lične oblike popolnega božičnega drevesca je za drevo značilna mehka plast umetnega snega na koncih vej. Njegova moderna zasnova zagotavlja 3D jelkove iglice po obodu drevesa v kombinaciji s PVC iglicami v notranjosti drevesa, kar ustvarja gost videz. Poleg tega so veje dopolnjene s storži in navadno bodiko, tako da drevo izgleda neverjetno pristno.

8. Umetno božično drevo 3D Smreka Grenlandska

3D Smreka Grenlandska očitno sodi v kategorijo novosti. Kakovostne smrekove iglice so prekrite s snegom in drevo je videti, kot bi ga pravkar prinesli iz gozda. Izdelan je iz kakovostnega PVC-ja in 3D vejic in tako odlično posnema živo božično drevo.

7. Umetno božično drevo Smreka Bela Ozka

To božično drevo bodo cenili vsi, ki želijo kljub omejenim prostorskim možnostim ustvariti popolno božično vzdušje. Kljub temu, da gre za ozko različico, je drevesce elegantnega videza in se odlično poda v vsak dom. Njenemu realističnemu videzu pripomore dejstvo, da je izdelana iz kakovostnih PVC vejic z debelo plastjo snega.

6. Umetno božično drevo 3D Smreka Zasnežena

Po uspehu 3D Zasnežene Jelke, še enega drevesa s pravljičnim dizajnom, prihaja 3D Smreka Zasnežena. Tako kot njegov predhodnik je tudi to drevo tradicionalnega videza, ki ga ustvarjajo 3D vejice po njegovem obodu in klasične PVC vejice v notranjosti drevesa. Tu je tudi navadna bodika in konci vejic, pokriti z umetnim snegom. S svojim popolnim videzom posnema živo božično drevo in bo zagotovo v središču pozornosti v vsakem domu.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.


5. Umetno božično drevo 3D Jelka Sibirska

Med novostmi smo uvrstili tudi atraktivno novost, ki je nedvomno 3D Sibirska Jelka. Drevo odlikuje realističen snežni videz, 3D iglice po obodu pa dopolnjujejo klasične PVC iglice, ki ustvarjajo gost videz. To drevo bo zagotovo všeč vsem.

4. Umetno božično drevo Smreka Bela

Skratka, nezgrešljivo, to je umetno božično drevo Smreka Bela. S tem drevesom boste pričarali zasnežen pravljični božič kar v svoji dnevni sobi. Kakovostne smrekove PVC iglice so prekrite z debelo plastjo umetnega snega in jih je težko ločiti od živega drevesa.

3. Umetno božično drevo 3D Jelka Alabastrska

Si želite razkošno in moderno umetno božično drevo? 3D Jelka Alabastrska je še ena novost in je očitno eno najsodobnejših dreves, ki jih lahko najdete pri nas. Drevo je izjemno s 3D vejicami z gosto plastjo umetnega snega, notranjost drevesa pa je polnjena s klasičnimi PVC vejicami za popolno gostoto. Zahvaljujoč izdelavi do zadnje podrobnosti bo drevo pritegnilo vsakogar.

2. Umetno božično drevo 3D Smreka Kraljevska LED

Doživite čarobnost božiča na originalni način. Zares kraljevski božič bo pri vas poskrbelo umetno drevo 3D Smreka Kraljevska. Lahko ga imenujemo utelešenje popolnosti zaradi njegovega edinstvenega videza. Drevo je sestavljeno iz kombiniranih 3D in PVC iglic, pokritih z umetnim snegom. Bonus je, da je dopolnjen z LED osvetlitvijo, ki jo upravljate s pametnim telefonom. Ni čudno, da je med najbolj prodajanimi drevesi.

1. Umetno božično drevo 3D Smreka Polarna

Ena od novosti je izjemna 3D Smreka Polarna. Ali sanjate o zasneženem božiču? S tem drevesom jih lahko enostavno izpolnite. Zelene smrekove veje iz kombiniranih 3D in PVC iglic so na gosto prekrite s snegom in tako ustvarijo fenomenalen leden videz.

Je naš izbor belih in zasneženih dreves pritegnil vašo pozornost? Več belih in zasneženih drevesc najdete v naši e-trgovini svetdreves.si.


Morda vas bodo zanimali tudi:

božični okraski

Doma izdelani božični okraski

Ste ustvarjalni in želite ročno izdelati dekoracije in poceni božične okraske? To niso okraski za božično drevo, temveč božični okraski za vaš dom, mizo, vrata ali okna. Prinašamo vam odlične ideje za božične okraske, ki jih lahko preprosto izdelate sami v udobju svojega doma …

Umetna Jelka

Kako dolgo zdrži umetna jelka?

Še vedno ne veste, ali je boljše izbrati živo ali umetno jelko? Če želite, da bo vaša novoletna jelka zdržala zelo dolgo in da z njo ne boste imeli nobenih skrbi, vsekakor ne smete spregledati naših umetnih jelk. Umetna novoletna jelka je pravzaprav prava stvar za vas …

Pojdi v trgovino