Razkošna božična drevesa – TOP 10 za leto 2021

Luksuzna bořična drevesa

Nismo mogli spregledati dejstva, da so kupci iz leta v leto bolj zahtevni, kar dokazujejo vse večje zahteve po popolnem luksuznem božičnem drevescu, ki pa mora biti videti kot živo. Te stroge zahteve so nas spodbudile, da svojim strankam ponudimo najbolj razkošna drevesa, ki so na voljo na trgu.

Vse več ljudi išče FULL 3D drevesa, ki so v celoti 100-odstotno sestavljena iz 3D iglic, ki po svoji prefinjenosti in gostoti popolnoma posnemajo živa drevesa.

V nadaljevanju vam predstavljamo kratek pregled TOP 10 najbolj luksuznih dreves za leto 2021:

10. FULL 3D alpska smreka v loncu

Ta edinstvena inovacija iz leta 2021 bo zagotovo prepričala več kot eno stranko. Drevo je v celoti izdelano iz realističnih temnozelenih 3D vejic in je postavljeno v eleganten lonec. Zaradi manjših dimenzij se bo prilegel tudi v tesnejše prostore. Z alpsko smreko FULL 3D vas bo obiskovalec zlahka vprašal, ali ste božično drevo v loncu vzgojili sami.

9. FULL 3D kavkaška jelka

Če iščete edinstveno razkošno in hkrati sodobno božično drevo, ne spreglejte tega 100-odstotnega 3D drevesa. Njegove ekskluzivne bledo zelene 3D iglice v edinstveni obliki jelke dajejo drevesu popoln realističen videz.

8. FULL 3D himalajski bor

Ta novost zadnje sezone je zagotovo eno najbolj razkošnih dreves, ki jih imamo v naši ponudbi. Popolnoma 3D himalajski bor odlikujejo nezamenljive borove iglice, zaradi katerih je resnično izviren.

7. FULL 3D kanadska jelka

Želite svoj dom popestriti z elegantnim in razkošnim drevesom, ki je v celoti izdelano iz 3D vej? Potem ne smete spregledati letošnje inovacije 2021 – elegantne kanadske jelke FULL 3D. Njene debele temno zelene veje in popolna oblika iglic vam bodo zagotovo všeč.

6. 3D alpska smreka XL

Letos vam ponujamo tudi razkošnejšo različico 3D alpske smreke XL. Odlikuje jo predvsem robustnejši videz, saj ima za tretjino več vej kot klasična različica. Nihče ne more dvomiti o njenem realističnem videzu.


FULL 3D božično drevo

Full 3D božična drevesa (100% 3D) so narejena izključno iz 3D iglic in tako popolnoma posnemajo živo drevo. 100% 3D božično drevo predstavlja najbolj luksuzno in sodobno drevo, ki jo trg ponuja. Vejice s 3D mehkimi iglicami so narejene iz najkakovostnejših polietilenskih materialov z uporabo najnovejših tehnologij. Letos smo za vas pripravili do 6 ekskluzivnih novosti, zato boste v naši ponudbi našli več kot 10 luksuznih (100% 3D) dreves…

FULL 3D božično drevo

5. FULL 3D normandska jelka

Ta novost leta 2021 vam bo zagotovo všeč. 100-odstotne 3D iglice v temno zeleni barvi zagotavljajo gost in realističen videz. Deblo drevesa je preoblikovano v rjavo barvo, kar mu daje naraven videz. FULL 3D normandijska jelka je namenjena zahtevnim kupcem, saj izpolni vsa pričakovanja. To edinstveno drevo lahko najdete le v naši e-trgovini.

4. FULL 3D kalifornijska smreka

3D kalifornijska smreka se je začela prodajati leta 2020 in postala zelo priljubljena. Zato smo to izjemno drevo to sezono dvignili na višjo raven. Ponujamo vam ga v še bolj realistični različici FULL 3D. To sodobno drevo je navdihnilo kalifornijsko podeželje in je zaradi temno zelenih smrekovih iglic in rjavega debla, ki posnema les, videti kot živo.

3. FULL 3D alpska smreka

V prejšnji sezoni je to realistično drevo postalo eno najbolj priljubljenih, zato je upravičeno zasedlo tretje mesto. S svojim popolnim, zelo gostim in živahnim videzom je drevo namenjeno najzahtevnejšim kupcem. Če iščete resnično ekskluzivno božično drevo, je alpska smreka FULL 3D prava izbira.

2. 3D kavkaška jelka XL

Iščete res gosto in masivno drevo? 3D kavkaška jelka XL je novo drevo sezone 2021 in je namenjeno prav vam. Je eno najgostejših dreves v naši ponudbi. Pritegnilo vas bo predvsem s svojo širino in mogočnostjo. V primerjavi s klasično kavkaško jelko 3D ima dvakrat več vej, zato je zagotovo eno najbolj razkošnih božičnih drevesc v naši ponudbi.

1. FULL 3D ledena smreka

Absolutno vodilna v naši ponudbi luksuznih božičnih drevesc je letos FULL 3D ledena smreka v edinstveni ledeno srebrni barvi. Zaradi 100-odstotno realističnih 3D vej, edinstvene barve in oblike je to drevo zagotovo najbolj razkošno, kar jih lahko najdete na trgu.

Kaj ste izbrali? Najbolj razkošna umetna božična drevesa na naši spletni strani svetdreves.si najdete v naslednjih kategorijah:


Morda vas bodo zanimali tudi:

Sodobna božična drevesa – TOP 10 za leto 2021

Tako kot vse drugo tudi umetna božična drevesca sledijo trendom. Vsi si želijo sodobnega božičnega drevesca, ki bi polepšalo dom. Vsako leto ustvarjamo nove tehnologije, da bi zagotovili čim bolj realističen videz božičnih drevesc…

Bela bozicna drevesa TOP 7 za leto 2021

Bela božična drevesa – TOP 7 za leto 2021

Med božičem si vsi želimo pravljičnega in zimskega domačega vzdušja. Zato so zasnežena in bela božična drevesa iz leta v leto bolj priljubljena…

Pojdi v trgovino