Pritožbe

Pritožba brez navedbe razloga

Po zakonu ima potrošnik pravico vrniti blago v roku 14 dni od dneva prevzema blaga, ne da bi navedel razlog. V tem primeru je treba odstop od pogodbe pripraviti tudi pisno ( download ) in ga skupaj z blagom poslati na naš naslov:

A. Pušaver – EXPANDECO – SVET DREVES

Šarhova ulica 35

2331 Pragersko

Slovenija

Po dostavi blaga skupaj z odstopom od pogodbe je prodajalec dolžan brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje v 14 dneh od datuma dostave blaga, vrniti potrošniku, celoten znesek za blago.


Pritožba

V primeru odkritja napake izdelka je treba takoj vložiti pritožbo (izdelka ne uporabljajte več) !! V tem primeru je treba odstop od pogodbe na daljavo pripraviti tudi pisno (download), napisati napake izdelka in skupaj s blagom poslati na naš naslov

A. Pušaver – EXPANDECO – SVET DREVES

Šarhova ulica 35

2331 Pragersko

Slovenija

Po prejemu bo blago poslano v poročilo o pravici do reklamacije.


OPOZORILO: Paket brez priloženega odstopa od pogodbe na daljavo  ne prijavimo kot reklamacijo in nismo dolžni najti razlog za vračilo paketa !!!


Odstop od pogodbe napišite previdno in čitljivo. Če je mogoče, ga izpolnite na računalniku.


Če niste prepričani, ali je blago res poškodovano, nam pišite na info@svetdreves.si ali pokličite na telefonsko številko +38628280367 ​​in z veseljem vam bomo svetovali.


Dokumenti za prenos:

Obrazec za odstop od pogodbe na daljavo

Navodila o uveljavljanju pravic kupcev


Kontaktni podatki

Wocht s.r.o.

A. Pušaver – EXPANDECO – SVET DREVES

Šarhova ulica 35

2331 Pragersko

Slovenija

Telefonska številka: +38628280367 e-mail: info@svetdreves.si

ID: 50186965 ID za DDV: SK2120200874


Ali višina ni primerna za vas in jo želite zamenjati za drugo?

Blago v prvotnem stanju je mogoče zamenjati v 14 dneh po prejemu blaga. V tem primeru ravnajte na naslednji način. Na e-poštno sporočilo s potrditvijo naročila, ki ste ga prejeli od nas po ustvarjanju naročila, nam napišite, za katero velikost želite spremeniti prvotno velikost. Če tega e-poštnega sporočila nimate, nam napišite na info@svetdreves.si. Napisati nam morate ime, priimek, naslov, telefonsko številko, številko naročila in želeno višino.


Manjkala je v paketu noga za umetno stojalo?

V tem primeru nam preprosto napišite na info@svetdreves.si številko vašega naročila skupaj z vašim imenom, priimkom, naslovom in telefonsko številko in poslali vam bomo rezervno nogo.

OPOZORILO: Kupec mora paket preveriti takoj po prejemu. Upravičenost do nadomestnega stojala je mogoča le prvih 14 dni od prejema blaga. Po tem času pritožba ni upravičena in velja za špekulativno.


Glede na pogoje poslovanja prodajalec ne odgovarja za napake, ki jih povzroča predvsem naslednja uporaba: mehanske poškodbe, neizogiben dogodek (naravna nesreča, nepravilno ravnanje), v nasprotju z navodili za uporabo in običajno uporabo, v posebnih primerih, če izhaja iz narave zadeve in nepooblaščeno posredovanje., vključno z uporabnikom, ali drugo nestrokovno posredovanje, uporaba blaga v pogojih, ki ne ustrezajo njihovi vlažnosti, kemični in mehanski vplivi naravnega okolja blaga, zanemarjanje nege in vzdrževanja blaga, škoda na blagu zaradi prevelike obremenitve, uporaba blaga v nasprotju s pogoji iz dokumentacije, splošnimi načeli, tehničnimi standardi ali varnostnimi predpisi ali druga kršitev garancije.