Odkrijte velikanska in predimenzionirana umetna božična drevesa, ki zagotovo ne bodo ušla nikomur.

Prevelika božična drevesa naslovna fotografija

Bliža se božični čas in iščete božično drevo, ki bo pritegnilo pozornost in se odlično podalo v velike reprezentativne prostore ali interierje z visokimi stropi? Za vas imamo rešitev. Izbirajte med našo ponudbo velikih in velikanskih jelk, kjer boste našli umetno božično drevo po svojih željah.

Ogromna in prevelika umetna božična drevesa bodo preobrazila vsako prostorno notranjost in ustvarila čarobno vzdušje. Tako velikanskega drevesa zagotovo ne bo zgrešil nihče, zato so idealna izbira za dekoracijo predprostorov javnih zgradb, trgovskih centrov ali razstavnih prostorov. Primerne so tako za notranje kot zunanje prostore in zato lahko zasijejo na trgih ali odrih med božičnimi sejmi ali pa jih postavimo celo v cerkve.

Tukaj jih lahko najdete v različnih vrstah in izvedbah, kjer seveda ne moreta manjkati priljubljena 3D Smreka Ekskluzivna in zasneženo drevo 3D Smreka Kraljevska. Zahvaljujoč velikemu številu 3D vej, dopolnjenih s PVC iglami, iz katerih je drevesce sestavljeno, lahko pričakujete res gost in realističen videz. Ta ekskluzivna 3D igla je ustvarjena z uporabo najnovejših tehnologij iz odlitkov pravih igel in tako odlično posnema živo drevo, ki bodi v naravi. Poleg tega je izdelan iz počasi gorečih materialov. Drevo navduši s svojim videzom, izdelano strukturo vej in kljukasto strukturo, ki zagotavlja trdnost vej.

Višina velikanskega božičnega drevesa v razponu od 400 do 1200 cm daje kupcem možnost, da izberejo drevo, ki ustreza velikosti njihovega prostora. Kljub visoki višini so božična drevesa odporna na moč vetra. Imajo trden kovinski okvir, zahvaljujoč kateremu je umetno božično drevo enostavno sestaviti in je nastavljivo po višini. Kupci bodo zagotovo cenili, da je v paketu velikega umetnega božičnega drevesa v močni škatli za shranjevanje priložen komplet za pritrditev z vijaki, tako da ni treba iskati ustreznega orodja. Priložena je tudi girlanda 540 cm, ki je odlična za prekrivanje prostora med tlemi in okvirjem jelke.

Razkošna gigantska božična drevesca so edinstvena in posebna ne le zaradi neverjetno masivnega in realističnega videza. Ta drevesa so na voljo tudi z ločeno LED osvetlitvijo, ki je enostavna za upravljanje, v topli beli barvi, število LED lučk pa je odvisno od višine božičnega drevesa. Ta razsvetljava je primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

Kupci lahko hitro in enostavno okrasijo božično drevo s čudovitim okrasnim paketom, ki je na voljo v naslednjih barvah: rdeča, zlata, modra, zelena, črna in srebrna. En paket okraskov vsebuje 690 kosov okraskov, število paketov okraskov pa je odvisno od velikosti božičnega drevesa.

Če iščete res izvirno drevo, ki ga bodo vsi opazili, izberite iz naše ponudbe v kategoriji velika in gigantska božična drevesa.


Morda vas bodo zanimali tudi:

TOP10 božično drevo

TOP 10 – najbolje prodajana božična drevesa

Umetno božično drevo se je v zadnjih letih zelo spremenilo, kar se kaže zlasti v njegovem videzu in kakovosti izdelave. Umetna božična drevesca so že zdaj izjemno realistična, pri nakupu …

Umetna novoletna jelka v primerjavi z živo

Umetna novoletna jelka v primerjavi z živo – katera se bolj splača?

Božična jelka je nedvomno eden najlepših simbolov božiča. Mnogi izmed vas se vsako leto ukvarjate z vprašanjem, ali ni pravi čas za njeno zamenjavo. Toda ali kupiti živo ali umetno novoletno jelko?

Božični venček za vrata in mižo

Božični venček za vrata in mizo – 40+ navdihov

Božični venček za vrata ali mizo je odličen okras, ki dopolnjuje celotno božično vzdušje in ima več možnosti uporabe. Lahko ga preprosto postavite na mizo, ga nežno okrasite, nanj pritrdite sveče …

Pojdi v trgovino