Novosti 2023 – elegantna božična drevesca za vsakogar

Novica naslovna fotografija

V času božiča naše domove že od nekdaj krasijo tradicionalna božična drevesca. Si želite v svojem interierju moderno in elegantno božično drevo, ki bo poleg božičnega vzdušja vneslo tudi pridih elegance?

Tudi letos smo za vas pripravili seznam edinstvenih novosti, ki jih ne smete zamuditi, saj so nedvomno “must have” prihajajoče sezone.

Za tiste, ki sledite trenutnim trendom, so na voljo bela božična jelka, klasična zelena božična jelka, elegantna mini božična jelka ter ozka božična jelka za manjše prostore. Poleg božičnih drevesc imamo za vas tudi nekaj dodatnega, kot so dedki Mrazi, da bo božično vzdušje v vaših domovih popolno do potankosti.

Naj vas navdihne naš izbor.

Bela božična drevesca, ki bodo ustvarila edinstveno zimsko vzdušje

Ta božična drevesa imajo res eleganten in moderen videz. Če pogrešate kul pokrajino in hkrati iščete eleganco, je drevo iz te kategorije kot nalašč za vas. Belo drevesce bo s svojim edinstvenim videzom prineslo čarobno božično vzdušje v vsak dom. Zaradi močnega poudarka so bela drevesa trenutni trend.

Zelena klasika

Zelena drevesca sodijo med večna klasična božična drevesca. Priljubljeni so zaradi svojega tradicionalnega videza in brezčasnosti. Zelene vejice lepo izgledajo s katerim koli okrasjem. Zagotovo ne boste ničesar pokvarili, če izberete minimalističen, kiparski in ekstravaganten slog ali barve po zadnjih trendih. Zeleno drevo lahko naredi čudeže in zagotovo pritegne pozornost.

Elegantne mini božične jelke, ki bodo dopolnile vzdušje, kamor koli jih boste postavili

Absolutna novost so umetna božična drevesa v cvetličnem loncu, ki postajajo zelo priljubljena. Prilegajo se kamor koli v domu in zagotovo s seboj prinesejo košček božiča. So odlična rešitev, če nimate časa skrbeti za živo božično drevo.


Umetna božična drevesa v loncu

Božična drevesa v loncih so postala priljubljena izbira naših strank. Ponujamo vam več vrst teh zanimivih dreves. Izbirate lahko med smreko in jelko v loncu. Zahvaljujoč 3D iglic, iz katerih so narejena drevesa, so božična drevesa v loncih videti popolnoma kot živa božična drevesa v cvetličnem lončku. Hkrati vam ni treba skrbeti, da bi pozabili na vodo ali toploto v vašem domu. Naša 3D božična drevesa v loncu bodo zdržala vrsto let. Ponujamo velikosti: 60, 80, 100, 105 in 110 cm.


Elegantna ozka drevesa

So idealen dodatek, še posebej pa jih cenijo tisti, ki želijo kljub prostorski stiski svoj dom okrasiti stilsko. Navsezadnje ni nič bolj čarobnega kot pogled na okrašen dom v času božiča. Zakaj bi se torej omejevali?

Predimenzionirana in velika umetna drevesa

Po dveletni koronski ustavitvi proizvodnje velikih dreves so se ekstra visoka drevesca ponovno vrnila v našo ponudbo. Med njimi boste našli tudi najbolj priljubljene modele kot sta 3D Smreka Ekskluzivna in 3D Smreka Kraljevska. Ta drevesa so nepogrešljiva in bodo odlično zapolnila prostore z visokimi stropi, kot so hale, nakupovalni centri, upravne zgradbe ali razstavni prostori. Predimenzionirana drevesa niso na voljo samo v različnih izvedbah, ampak so na voljo tudi z LED osvetlitvijo, ki jih lahko hitro in enostavno okrasite z okrasnimi paketi.

BONUS Božični Božiček za dokončanje popolne božične dekoracije

Figurice božičnih Božičkov so božični okras, ki ne boža le oči, ampak tudi dušo in pričara nasmeh na marsikateri obraz. Različni dizajni vam bodo omogočili uskladitev dekoracije do zadnje podrobnosti.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Kdaj postaviti božično drevo

Kdaj postaviti božično drevo?

Na prelomu iz 18. v 19. stoletje je okrašeno božično drevo postalo neločljiv in nedvomno najlepši simbol božiča. Od takrat je lepo okrašeno božično drevo obvezen del vsakega doma.

Po tradiciji so naši predniki božično drevo postavili …

ideje za božična darila

Ideje za božična darila za vso družino

Se tudi vi vsako leto sprašujete, kakšna božična darila kupiti za svoje najdražje? Ponujamo vam zanimive ideje za unikatna božična darila za vso družino, ki vam bodo olajšale odločanje in zagotovo razveselile vaše drage. V našem članku boste našli odlične ideje za božična darila …

božični okraski

Doma izdelani božični okraski

Ste ustvarjalni in želite ročno izdelati dekoracije in poceni božične okraske? To niso okraski za božično drevo, temveč božični okraski za vaš dom, mizo, vrata ali okna. Prinašamo vam odlične ideje za božične okraske, ki jih lahko preprosto izdelate sami v udobju …

Pojdi v trgovino
Praznujte z nami začetek poletja, popust do -15 %
-15 % na vse izdelke na zalogi
x