Kombinirajte božične okraske in ustvarite popolno božično dekoracijo

Božične zbirke naslovna fotografija

Poznate tudi tisti občutek, ko dolge ure iščete dodatke, ki bi ustrezali tistim, ki jih že imate doma? Ste že slišali za božične kolekcije? Kombinirajte božično girlando, božični venček ali majhno božično drevo v lončku enakega tipa kot vaše božično drevo.

Božična kolekcija 3D Smreka Alpska

Ena najbolj priljubljenih kolekcij je božični okrasek v stilu 3D Smreka Alpskega s temno zelenimi iglicami, ki jih ne ločite od žive. V naši e-trgovini boste v tej kolekciji našli božično drevo 3D Smreka Alpska v različnih višinah, božično girlando, božični venček, pa tudi mini božično drevo v lončku.

3D Himalajski bor – okrasite svojo hišo v barvah gozda

Ali želite doma ustvariti vzdušje pravega gozda? Kolekcija 3D Himalajski bor vas bo pritegnila že na prvi pogled. V tej kolekciji boste našli božične girlande, adventne venčke, mini drevesa v lončku in seveda samo veliko božično drevo v 3D in FULL 3D različici.

Za ljubitelje božičnih jelk je izbira jasna – kolekcija 3D Kavkaška Jelka

Si ne predstavljate božiča brez božičnega drevesa v dnevni sobi? Pri nas lahko najdete več kolekcij jelke, a najbolj prodajana je kolekcija 3D Kavkaška jelka, ki izstopa s svetlo zelenimi iglicami. Ponudba vključuje tudi božično girlando, božični venček in seveda božično drevo v 3D, FULL 3D in celo v XL različici. Zbirko dopolnjuje okusna 3D Mini jelka v cvetličnem loncu.

Nenavadna kolekcija 3D Smreka Ledena

Srebrno drevo počasi, a zanesljivo dobiva več pozornosti. Ledeno božično drevo lahko dobite v različnih velikostih ter v 3D in FULL 3D dizajnu. 3D Smreka Ledena najdete tudi v kategorijah Božični girlandi in Božični venčki.


Umetna 3D božična drevesa

Umetna 3D božična drevesa so v zadnjih letih velik HIT. 3D iglice ne odpadajo, videti pa so povsem kot prave. Samo pri nas boste našli več kot 30 ekskluzivnih vrst umetnih 3D božičnih drevesc. Prav vsako 3D božično drevo ponuja prvovrstni videz, obliko in barvno popolnost. Za zahtevnejše kupce ponujamo tudi več kot 15 vrst dreves, ki so v celoti sestavljena iz 3D iglic. Izbirate lahko med različnimi vrstami in oblikami dreves.


Kraljevski Božič bo zagotovila kolekcija 3D Smreka Kraljevska

Se vaše sanje o zasneženem božiču niso uresničile? Ni važno! Za vas imamo zasneženo božično 3D Smreko. Božična drevesa so na voljo v različnih višinah od 180cm do 240cm. V dekoracijo lahko vključite tudi manjšo različico – 3D drevo kraljevsko v lončku. V tej zbirki boste našli tudi božične vence in božične girlande v različnih velikostih.

Nezmotljiva 3D Normandijska Jelka

Če iščete drevo, ki bo videti, kot da ste ga pravkar prinesli iz gozda, je 3D Normandijska Jelka idealna za vas. Eleganten videz ustvarja podrobna obdelava temnozelenih iglic in sredice drevesca. Ta vrsta drevesa je na voljo tudi v ekskluzivni različici FULL 3D. Če vam je všeč vse narejeno do konca, je za vas girlanda in venček z enako obliko in barvo iglic.

Pristna Smreka Srebrna

Za božično jelko, pa tudi za venec ali girlando v dizajnu Smreka Srebrnega so značilne srebrno zelene iglice, kar povečuje njihovo pristnost. Igla je narejena iz PVC materiala, a tudi zaradi velikega števila vej je drevesce videti voluminozno.

3D Zasnežena jelka z naravnimi okraski

To drevo bo všeč tistim, ki imate radi preprostost ali preprosto ne uživate v vsakoletnem obešanju božičnih okraskov na drevo. Vejice iz dveh vrst iglic so okrašene s storži in navadno bodiko, zato le dodajte lučke in božično drevo je pripravljeno. Dekoracijo lahko dopolnite z girlando ali venčkom iz iste kolekcije.


Božični venčki

Ponujamo vam kakovostne božične venčke, primerne za okrasitev mize, vrat ali stene. Adventni božični venčki so na voljo v različnih sodobnih izvedbah: zeleni, beli, zasneženi ali s 3D iglicami, ki jih ni mogoče ločiti od živih venčkov.


3D Smaragdna Jelka – drevo, ki ga ni mogoče ločiti od živega

Drevo izvirnega videza in temno zelenih iglic, ki jih je težko ločiti od živega. Ne glede na to, ali izberete med ponujenimi klasičnimi velikostmi ali drevo v loncu, bo vaš dom dobesedno zažarel. Tudi venčki in girlande iz te kolekcije so ustvarjeni iz realističnih vejic z unikatnimi iglami.

Kolekcija Kristalna Smreka

Posebno božično drevo je kristalna smreka. Se želite izogniti klasičnim zelenim drevescem, a zasnežena in bela drevesa ne ustrezajo vašemu okusu? Ta vrsta drevesa bo potem prava izbira za vas. Temnozelene PVC iglice so le rahlo posute s snegom, veje pa krasijo storži in navadno bodiko. V tem dizajnu lahko najdete tudi božične vence in girlande.

Moderna snežna Bela Smreka

Se celo leto veselite zasneženega božiča, pa vam vreme ni naklonjeno in sneg vidite le v pravljicah? Potem je prava izbira Bela smreka, ki vam bo prinesla košček zasneženega božiča. Če ste eden tistih, ki mora imeti vsak kotiček okrašen, potem vas bo zagotovo razveselilo, da v tej kolekciji ponujamo tudi božične venčke in girlande v različnih velikostih.


Božične girlande

Ponujamo sodobne in kakovostne božične girlande. Ne glede na to, ali iščete bele, zasnežene, zelene ali moderne, ima vsaka edinstven dizajn. Božične girlande bodo pričarale božično vzdušje v vašem domu. Naše venčke lahko okrasite po lastni domišljiji in jih tako namestite po vsem prostoru.


Nezgrešljiva 3D Smreka Robustna

Tukaj ime govori samo zase. Zagotovo se boste znašli, če iščete veličastno božično drevo. To neverjetno široko in masivno drevo je enostavno nemogoče spregledati. Drevo ima popoln realističen videz in veje so dvakrat gostejše od drugih dreves. Najdete ga v kategoriji XL drevesa. Tako kot drevesce so venci in girlande vpadljiv okras iz te kolekcije, s katerim lahko odlično dopolnite božično dekoracijo.

Ne izgubljajte časa z iskanjem posameznih kosov božične dekoracije in poglejte v našo e-trgovino svetdreves.si in izberite popolno dekoracijo, v kateri boste uživali več let.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Moderni božični okras

Sodobni božični okraski za božično drevo – 10 letošnjih trendov

Čeprav se večina ljudi začne ukvarjati z okraski za božično drevo šele pred adventom, so božični trendi določeni že več mesecev prej. Proizvajalci in prodajalci okraskov za božična drevesca …

Adventni venčki

16 ODLIČNIH IDEJ ZA POPOLN ADVENTNI VENČEK

Adventni venec je že sam po sebi simbol predbožičnega časa. Njegova tradicija sega v 19. stoletje, ko je nemški teolog Johann Heinrich Wichern ustanovil šolo za revne otroke …

Pojdi v trgovino