Bela božična drevesa – TOP 7 za leto 2021

Bela bozicna drevesa TOP 7 za leto 2021

Med božičem si vsi želimo pravljičnega in zimskega domačega vzdušja. Zato so zasnežena in bela božična drevesa iz leta v leto bolj priljubljena.

Zasnežena božična drevesca z realistično umetno snežno prevleko so izdelana z najnovejšo tehnologijo, zato so videti neverjetno naravno. To belo božično drevo bo z nekaj elegantnimi okraski, ki poudarijo njegovo lepoto, zagotovo postalo dragulj vsakega prostora.

Svetovni proizvajalci božičnih drevesc si iz leta v leto prizadevajo, da bi bila ta videti popolna, zato so v zadnjih letih postala hit božična drevesa z vgrajeno razsvetljavo LED. Našli boste tudi bela in zasnežena božična drevesa v sodobni obleki LED.

Predstavljamo vam TOP 7 najbolj ekskluzivnih belih in zasneženih dreves za leto 2021:

7. Beli bor, ozki

Je idealno božično drevo omejene prostore. Njegove ožje dimenzije ne bodo zavzele veliko prostora, postal pa bo čudovit bel okras za vsako sobo. Veje drevesa so prekrite z debelim slojem umetnega snega, ki je negorljiv in ne odpada.

6. Beli bor LED

Popolno gosto zasnežene borove iglice s toplo belo osvetlitvijo LED, to je beli bor LED. Na vejah je debela plast umetnega negorljivega snega. Iglice so kombinacija bledo zelenih in temno zelenih iglic, zato je drevo videti res čarobno. V drevo so vgrajene luči LED, tako vam ne bo treba več izgubljati časa z ovijanjem luči okoli drevesa.

To osupljivo belo božično drevo ponujamo tudi brez osvetlitve LED.

5. 3D Zasnežena jelka

Želite imeti doma zasneženo božično drevo in hkrati pustiti izstopati naravno zelene iglice jelke? Snežna jelka 3D je ena najbolj priljubljenih vrst zasneženih božičnih dreves, zlasti zaradi svoje zanimive oblike. Zelene 3D veje, katerih konice so posute z umetnim negorljivim snegom in dopolnjene z rdečimi plodovi, ustvarjajo lično in izvirno božično drevo.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

4. 3D Zasneženi himalajski bor

Popolne realistične borove iglice s konicami, nežno prekritimi z umetnim ognjevarnim snegom, to je 3D zasneženi himalajski bor. To priljubljeno drevo daje vtis pravega zasneženega bora v gozdu.

3. Nordijska smreka LED

Nordijska smreka je našla veliko oboževalcev, zlasti zaradi svojega sodobnega in naravnega videza. Smrekove veje, gosto prekrite z umetnim snegom, ki je odporen na ogenj, so del čudovitega zimskega drevesca. To sodobno božično drevo lahko najdete tudi z vgrajeno razsvetljavo LED, ki vam bo zagotovo olajšala božično okrasitev.

2. 3D sibirska jelka LED

Novost v sezoni 2021 je 3D sibirska jelka z osvetlitvijo LED. Popolno gosto zasneženo božično drevo z izvirno obliko bo zagotovo postalo prevladujoč element v vsakem prostoru, kjer bo pričaralo popolno božično vzdušje. To razkošno božično drevo je na voljo tudi brez osvetlitve LED.

1. 3D kraljevska smreka LED

Absolutna številka ena med belimi in zasneženimi božičnimi drevesi letos ostaja 3D kraljevska smreka. Ta kraljica božičnih dreves ima simetrično obliko in ledeno bele veje, ki bodo v vašem domu pričarale edinstveno zimsko vzdušje. Zaradi osvetlitve LED je to drevo zagotovo najbolj razkošno, kar vam lahko ponudimo v tej sezoni. Pri nas lahko najdete tudi 3D kraljevo smreko brez osvetlitve.

Če si želite ogledati celotno ponudbo belih in zasneženih božičnih drevesc, kliknite na povezavo: bela in zasnežena drevesa


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa, ki so jih okrasile naše stranke

Božič spet trka na vrata in morda vsak od vas že počasi razmišlja o tem, s kakšnimi Božičnimi okraski in dekoracijami bo okrasil Božično drevo. Danes lahko izbirate med številnimi Božičnimi okraski in okraski najrazličnejših barv in oblik…

3D moderna drevesa

Umetna Božična drevesca 3D ne prepoznajo od živih

Okrašeno Božično drevo je neločljiv simbol Božiča. Vsako leto pa zaradi tega pogore neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda…

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo? 

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Pojdi v trgovino