5 nasvetov, kako okrasiti svoj božični venec

Kako okrasiti božični venec

Božični venček za na vrata ali na mizo je odlična dekoracija, ki zaokroži celotno božično vzdušje in ima več uporabnosti. Lahko ga preprosto postavite na mizo ali pa ga preprosto postavite nad kamin, na steno ali celo na vhodna vrata. Če niste prepričani, kako ustvariti zares izvirno dekoracijo iz navadnega zelenega venčka ali stilsko okrasiti bel božični venec, naj vas navdihnemo. Tu so naši navdihi za božične venčke, ki vas bodo zagotovo navdušili.

Belo modri božični adventni venec

Bela in modra barva sta nedvomno v ospredju med barvami, v katere okrasimo svoje adventne venčke. Ta venček lahko kot okras postavite na mizo na začetku adventa in vsako nedeljo do božiča prižgete še eno svečo. Naročnica je izbrala čudovito belo dekoracijo, v kateri je združila bele rože z božičnimi kroglicami in modernimi angelskimi krili.

Nezgrešljiv vrhunec tega adventnega venčka je srebrno srce s kraljevo krono, ki odlično dopolnjuje bledo modre božične svečke za adventni venček. Ker je ta venček okrašen v nežnih barvah, ga lahko uporabljate kjerkoli. Lahko ga postavite na mizo ali komodo.

Božični venec Bela Smreka-belo modri

Modri božični venec za na vrata

Ta unikat je stoodstotno v kategoriji „moderni božični venček za na vrata“. Učbeniško izbrani temno modri okraski v kontrastu s snežnim venčkom so na oko prijetna kombinacija. Stranka je za dekoracijo izbrala različne odtenke temno modre barve, nekateri okraski postanejo skoraj črni. Modre božične kroglice in zvezde dopolnjujeta dve temno modri pentlji, ki dopolnjujeta čudovit prehod med modrimi in srebrnimi bleščečimi okraski. Diskretno izbrani srebrni okraski v obliki srčka in jelenčka se skoraj zlijejo s sneženim trupom božičnega venčka. Če tako okrašen božični venček obesite na vhodna vrata, vam zagotavljamo, da se bo vsak mimoidoči ustavil.

Božični venec Bela Smreka-modri

Božični venčki

Ponujamo vam kakovostne božične venčke, primerne za okrasitev mize, vrat ali stene. Adventni božični venčki so na voljo v različnih sodobnih izvedbah: zeleni, beli, zasneženi ali s 3D iglicami, ki jih ni mogoče ločiti od živih venčkov.


Roza božični venec

Razmišljate, katere božične okraske uporabiti za venček? Moderna barvna kombinacija bele in roza postaja vse bolj priljubljena. Ta sneženi božični venček, gosto okrašen v nežnih barvah, je zagotovo dokaz, da se bodo svetle barve lepo pokazale tudi na belem telesu božičnega venčka. Venček je okrašen z bledo rožnatimi cvetovi v kombinaciji z božičnimi kroglicami, ki se spreminjajo iz srebrne v zlato. Venček je dovršen do vsake podrobnosti zahvaljujoč zlatim srčkom in zvezdicam, ki jih podpirata zlati ključ in gugalni konjiček. Tako bogato okrašen božični venček bo krasil vsak prostor, v katerega ga postavite. Ni važno, če iz njega naredite božični venček za vašo mizo ali vrata, le popestrilo bo vaše praznično vzdušje in vas razveselilo vsakič, ko ga boste pogledali.

Zeleni umetni božični venec

Tukaj imamo še en navdih za vas, kako bi lahko izgledali božični venčki za na vratih. Spet imamo zasnežen božični venec, ki je okrašen z okraski v različnih odtenkih zelene. Zelene božične kroglice so različnih dizajnov, od svetlo zelenih do temnih, od mat do bleščečih. Zeleno barvo dopolnjuje tudi snežno bela barva, v kateri so okrašene zvezdice, srčki in rožice. Nezgrešljiv del tega venčka je par srebrno lesketajočih severnih jelenov v neposredni bližini zeleno-bele pentlje. Izdelava takšnega božičnega venčka ne vzame nekaj minut časa, rezultat pa je res vreden tega. Kdor koli vidi ta venec, bo rekel, da si ga želi. Uporabite ga lahko le kot božični venček za vhodna ali notranja vrata, božični venček za mizo ali predalnik, z njim pa lahko okrasite tudi polico ali okensko polico.

Božični venec Bela Smreka-zeleni

Razkošni božični venčki v barvi kraljev

Morda se sprašujete, katero barvo bi lahko označili za barvo kraljev, vendar vam povemo, da je to zlata barva. Kot zadnji navdih pride namig, da svoj božični venec okrasite v zlati barvi. Za to je naročnik uporabil različne velikosti zlatih božičnih kroglic, ki jih dopolnjujejo srebrne božične kroglice in beli okraski v obliki zvezdic in srčkov. Dominanta tega božičnega venčka je nedvomno par bleščečih angelskih kril, ki jih spremlja zlati slavček. Božični venček v kraljevskih barvah je primeren za dom, lahko pa ga uporabite tudi kot božični venček za na pokopališče in tako popestrite turobno vzdušje, ki tam običajno vlada. Prav tako morate samo zabiti žebelj na vrata in takoj boste imeli popoln viseči božični venec, ki bo všeč vsem mimoidočim.

Božični venec Bela Smreka– zlata barva

Nudimo široko ponudbo okrašenih božičnih venčkov za mizo in visečih venčkov za vrata, s katerimi boste božično okrasitev pripeljali v stopnjo dovršenosti. Izbirate lahko med tradicionalnimi zelenimi, a tudi belimi, zasneženimi božičnimi venčki z okraski v različnih barvnih izvedbah.

Upamo, da vam je bilo naših pet nasvetov o izdelavi božičnega venčka všeč in da boste nekaj podobnega poskusili pričarati tudi s svojimi božičnimi venčki. Za več navdiha lahko obiščete https://svetdreves.si/bozicni-vencek-za-vrata-in-mizo-40-navdihov/, kjer lahko najdete več nasvetov o tem, kako okrasiti svoj božični venček. Svoje kreacije lahko nato delite z nami in drugimi kupci e-trgovine svetdreves.si.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Adventni venčki

16 ODLIČNIH IDEJ ZA POPOLN ADVENTNI VENČEK

Adventni venec je že sam po sebi simbol predbožičnega časa. Njegova tradicija sega v 19. stoletje, ko je nemški teolog Johann Heinrich Wichern ustanovil šolo …

Adventni venec

Advent in adventni venčki

Wikipedija navaja, da je advent prvi del liturgičnega leta Rimskokatoliške cerkve, ki ga določajo štiri nedelje pred praznikom rojstva Jezusa Kristusa in obdobje duhovne priprave …

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo? Vaši NASVETI za 2021

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa …

Pojdi v trgovino