Božična drevesa, ki so jih okrasile naše stranke

Božič spet trka na vrata in morda vsak od vas že počasi razmišlja o tem, s kakšnimi božičnimi okraski in dekoracijami bo okrasil božično drevesce. Danes lahko izbirate med številnimi božičnimi okraski in okraski najrazličnejših barv in oblik. Toda kako združiti božične okraske? Katera barva je zdaj modna in kateri okraski so primerni za določeno vrsto božičnega drevesa? Če se tudi vi sprašujete o teh vprašanjih, se zgledujte po fotografijah naših strank, ki so nam pokazale svoja najlepša božična drevesa.

3D drevo alpska smreka

Božično drevo 3D alpska smreka je zaradi svojih zelenih iglic naravnega videza in jo je mogoče okrasiti v najrazličnejših barvah in slogih. To božično drevo lahko prilagodite svoji najljubši beli barvi, vendar lepo pristajajo tudi zlati okraski. Če imate radi barve, se ne bojte poseči tudi po živobarvnih okraskih. Drevo lahko okrasite z okraski v obliki snežink, angelčkov, kril ali klasičnih božičnih krogel. Drevo lahko polepšate tudi s svetlobnimi kroglicami, ki jih lahko popolnoma uskladite z božičnimi lučkami. Svoje božične okraske lahko dovršite z Miklavževimi ali angelskimi okraski, ki jih preprosto postavite pod drevo in s tem pričarate popolno božično vzdušje. Odlična izbira za popolno uskladitev božičnih okraskov je krznena preproga pod božičnim drevesom.

3D italijanska smreka

3D umetna božična drevesca so čudovita že sama po sebi, kar dokazuje tudi priljubljena 3D italijanska smreka. Vendar pa k lepoti tega čudovitega drevesa prispeva tudi lepo okrasje. Če niste ljubitelj svetlobnih okraskov, nič hudega. Drevo lahko ovijete z lučkami, nato pa mu dodate piko na i z belimi, zlatimi, srebrnimi ali barvnimi okraski v obliki črk, severnih jelenov, zvezdic in srčkov. Prednost tega realističnega zelenega božičnega drevesca je, da lahko kombinirate okraske v nevtralnih ali svetlih barvah.

3D kanadska jelka

Brezčasna rdeča in zlata kombinacija božičnih okraskov z belimi detajli, subtilni belo-zlati božični okraski ali okraski v odtenkih nežno rožnate barve. Navdih lahko črpate tudi iz teh božičnih okraskov in ustvarite najlepše božično drevo v svoji dnevni sobi. Če niste ljubitelj tradicionalnih božičnih motivov, kot so zvezde, srčki in severni jeleni, lahko posežete po vrtnicah ali drugem umetnem cvetju, ki so zelo sodobni in elegantni božični okraski. Kakovostne božične lučke, ki jih je danes mogoče kupiti v različnih barvah in načinih osvetlitve, bodo vašemu drevescu dodale piko na i.

Zasneženi bor

Umetno božično drevo 3D Zasneženi Bor 210cm

Beli okraski zagotovo ne bodo ničesar pokvarili. Če pa se naveličate bele barve, lahko božično drevo preprosto polepšate z barvno razsvetljavo, na primer v nepogrešljivi modri barvi. Drevo lahko polepšate z belimi okraski z rdečimi pentljami ali cvetovi. Uporabite lahko okraske vseh oblik, dopustite pot svoji domišljiji.

Srebrni bor

To klasično božično drevo lahko okrasite v različnih barvah in slogih, kar dokazujejo fotografije naših strank. Rdeči in beli božični okraski, beli in srebrni okraski z modro osvetlitvijo, beli in zlati okraski, beli okraski z rožnatimi dodatki ali povsem beli okraski. V vseh primerih je to drevo videti lično in elegantno.

Srebrni bor z ledenimi kristali

Ledeni kristali so primerni za visoke borovce. Za okraske na božičnem drevesu izberite bele cvetove, bučke, srčke in zvezdice. Na tem priljubljenem drevesu lepo izstopajo rožnate, zlate in bakrene barve, ki so z okusom kombinirane s snežno belimi okraski. Nepogrešljiva zvezda na vrhu božičnemu drevesu doda pridih edinstvenosti.

Naravni bor

Naravni bor je eno od klasičnih božičnih drevesc, ki se resnično prilega vsemu. Zaradi svojega gostega videza ne potrebuje veliko okraskov, zato vam tudi ob skromnejšem okrasju ni treba skrbeti za prazne luknje na drevesu. Naši kupci so ga oblekli v brezčasno belo, zlato, srebrno in rdečo barvo. Božični okraski različnih oblik so na drevesih lično barvno usklajeni in so res odličen navdih za naše druge stranke.

3D kraljevska smreka

Vsi si želijo pravljičnega belega božiča. Zakaj torej ne bi svojega doma polepšali s popolnoma zasneženim božičnim drevesom? 3D kraljeva smreka je razkošno belo božično drevo, ki je zelo priljubljeno. Okrasite ga lahko v različnih slogih in barvah. Naše zadovoljne stranke so svoje smreke okrasile na resnično kraljevski način. Na tem drevesu lepo izstopa mehak puder v kombinaciji s srebrnimi, bordo ali kremnimi, zlatimi božičnimi okraski ali kombinacijo belih in rdečih okraskov. Tudi bolj nenavadni modri, zeleni ali metini božični okraski bodo drevesu dodali edinstven pridih. Naj vas navdihne.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Nordijska smreka

Navdih lahko dobite tudi pri drugem priljubljenem belem božičnem drevesu. Naše stranke so ga večinoma okrasile z nežnimi odtenki rožnate in bele barve, zanimivi pa bodo tudi srebrni ali jekleno sivi božični okraski v kombinaciji z belo ali modro barvo. To božično drevo bo primerno tako za hladno belo osvetlitev kot za toplo osvetlitev v zlatih tonih.

Beli bor

Kako okrasiti debele iglice belega bora? Lahko uporabite snežno bele božične okraske in drevo v celoti odenete v belo obleko. Če ga želite še polepšati, med bele božične okraske dodajte božične okraske drugih barv. Naše stranke uporabijo rožnate, zlate, rdeče in tudi ekstravagantne črne božične okraske. Za nas je rezultat res fantastičen.

Norveška smreka

Kako okrasiti norveško smreko? Naše stranke so sklenile, da mu pristaja rdeča barva, in tako se tudi mi strinjamo z njimi. Rdeči loki, okraski v obliki srca, zvezdice ali klasične krogle so čudoviti v kombinaciji z zlatimi ali belimi božičnimi dodatki. Drevo se prav tako lepo sveti, če je okrašeno z okraski iz čistega zlata. Celotno dekoracijo poudarjajo božične lučke v toplih odtenkih bele barve.

3D gorska smreka

Realistično zeleno božično drevo je videti dovršeno z elegantnimi okraski. Med našimi strankami prevladujejo zlata, bela in rdeča barva božičnih okraskov. Izberete lahko klasične božične krogle pa tudi različne druge okraske v obliki srčkov, cvetlic, angelskih kril, zvezdic ali trakov. Na vrhu drevesa lahko namesto božične zvezde uporabite tudi velik lok.

Kristalna smreka

Kristalna smreka ima posebno barvo, zato je privlačna tudi brez številnih okraskov. To elegantno drevo res ne potrebuje veliko. Le nekaj božičnih krogel, okraskov v obliki snežink, zvezdic ali ptičkov, visokokakovostne božične lučke in v svojem domu boste pričarali pravljično božično vzdušje. Kristalna barva drevesca se bo lepo odražala z belimi in modrimi božičnimi okraski, čudovito pa bo videti tudi nikoli starajoča se belo-rdeča kombinacija.

3D ekskluzivna smreka

3D ekskluzivna smreka je tudi eno najljubših dreves naših strank, kar dokazujejo številne fotografije, ki smo jih prejeli. Priznati morate, da je bila okrasitev tega ekskluzivnega božičnega drevesa izvedena izjemno. Ne glede na to, ali so izbrali bele božične okraske v kombinaciji z rožnatimi božičnimi kroglicami, božične okraske v tradicionalnih božičnih barvah, kot so zlata, rdeča in zelena, ali pa so izbrali netipično, a modno modro barvo, so ta drevesa v vsakem primeru videti čudovito.


Umetna 3D božična drevesa

Umetna 3D božična drevesa so v zadnjih letih velik HIT. 3D iglice ne odpadajo, videti pa so povsem kot prave. Samo pri nas boste našli več kot 30 ekskluzivnih vrst umetnih 3D božičnih drevesc. Prav vsako 3D božično drevo ponuja prvovrstni videz, obliko in barvno popolnost. Za zahtevnejše kupce ponujamo tudi več kot 15 vrst dreves, ki so v celoti sestavljena iz 3D iglic. Izbirate lahko med različnimi vrstami in oblikami dreves. V naši prvovrstni ponudbi lahko najdete bor, smreko ali tradicionalno jelko.

Umetna božična 3D drevesa

3D kavkaška jelka / FULL 3D kavkaška jelka

Božično drevo naravnega videza z zelenimi iglicami je treba le prefinjeno okrasiti z okusnimi božičnimi okraski v zlati, rdeči ali beli barvi. Dobro je videti tudi kombinacija božičnih okraskov v teh barvah, poudarjenih s toplo belo svetlobo. 3D kavkaška jelka je priljubljena tudi v FULL 3D različici, ki je tako realistična, da za njeno okrasitev resnično potrebujete le majhno število okraskov.

3D smaragdna jelka

Edinstvena smaragdno zelena barva božičnega drevesca je odlična podlaga za različne vrste in barv božičnih okraskov. Naše stranke so se odločile za sodobne bele okraske s srebrnimi dodatki in tudi za bolj barvite okraske. Na drevo vam ni treba obesiti le klasičnih božičnih bunkic. Odlično so videti tudi okraskicv obliki srčkov ali različnih božičnih likov. Ptice ali ptičje perje so popolnoma sodoben element. V vsakem primeru je to božično drevo videti zelo očarljivo.

3D skandinavska smreka

Roza in modri božični okraski v kombinaciji z belo barvo so modne kombinacije, na katere prisegajo naši kupci. Elegantno cvetje, loki, snežinke in liki – vse to bo ustvarilo vaše božično drevo imenitno in opazno v prostoru.

3D ledena smreka

Navdih za okrasitev božičnega drevesa, ki ima edinstveno ledeno barvo, lahko poiščete tudi na fotografijah okrašenih dreves naših kupcev. Pri božičnih okraskih so izbirali belo, zlato, pudrasto rožnato in rdečo barvo. Gostota okraskov na drevesu je povsem odvisna od vaših želja. To edinstveno drevo je videti zelo lepo z gostimi okraski, enako lepo pa je tudi z manj okraski. Vaše drevo bo videti zelo razkošno, če boste podenj položili belo krzneno preprogo in okolico drevesa okrasili s figurami Božička.

3D zasnežena jelka

Realistično zeleno božično drevo z zasneženimi konicami vej ter rdečimi plodovi in borovimi storži lahko okrasite na več načinov. Priljubljena zlata in bela kombinacija božičnih okraskov je na njem videti zelo elegantno, zanimiva pa je tudi kombinacija rožnate in bele barve. Poseben učinek lahko dosežete, če izberete naravne lesene okraske ali živo obarvane okraske z barvnimi božičnimi lučkami.

Upamo, da so vas naše stranke navdihnile za okrasitev božičnega drevesca za naslednji božič in da boste doma pričarali najlepše božično drevo. V naši trgovini SVETDREVES.SI lahko najdete vse vrste umetnih božičnih dreves.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Moderni božični okras

Sodobni okraski za božično drevo – 10 letošnjih trendov

Čeprav se večina ljudi začne ukvarjati z okraski za božično drevo šele pred adventom, so božični trendi določeni že več mesecev prej. Proizvajalci in prodajalci okraskov za božična drevesca na največji svetovni božični razstavi v Frankfurtu predstavijo najnovejše smernice pri okraševanju klasičnih dreves in 3D božičnih dreves za prihajajoči božič.

Twinkly lights za božično drevo

TWINKLY – Sodobna osvetlitev božičnega drevesa za 21. stoletje

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED osvetlitev, ki jo lahko preprosto upravljate s pametnim telefonom. Če želite uživati v najbolj neverjetnih barvnih kombinacijah in popolni svetlobni predstavi z lučkami na drevesu, morate le vklopiti bluetooth in prek brezplačne mobilne aplikacije Twinkly svoj pametni telefon povezati s pametnim adapterjem.  Osupljive svetlobne igre bodo zagotovo razveselile vso vašo družino.

Pojdi v trgovino