Sodobna božična drevesa – TOP 10 za leto 2021

Sodobna božična drevesa TOP 10 za leto 2021

Tako kot vse drugo tudi umetna božična drevesca sledijo trendom. Vsi si želijo sodobnega božičnega drevesca, ki bi polepšalo dom. Vsako leto ustvarjamo nove tehnologije, da bi zagotovili čim bolj realističen videz božičnih drevesc. Zaradi njih so umetna božična drevesca videti kot živa.

Današnji kupci želijo iti v korak s časom, zato pri izbiri božičnega drevesca večinoma posegajo po najsodobnejšem, kar ponuja trenutni trg.

V zadnjem času se povečuje povpraševanje po drevesih z vgrajeno razsvetljavo LED. Z osvetlitvijo LED, ki je vgrajena (ovita) na veje drevesa, neskončno obešanje lučk ni več potrebno.

Za sodoben božič sledite našemu izboru TOP 10 sodobnih božičnih dreves za leto 2021:

10. Nordijska smreka z osvetlitvijo LED

Želite v svojem domu ustvariti edinstveno božično vzdušje? Letos vam ponujamo priljubljeno belo božično drevo nordijsko smreko z razsvetljavo LED. Gosto zasnežene temnozelene iglice dajejo temu elegantnemu drevesu resnično realističen videz.

9. 3D mini bor

Ta novost sezone 2021 ima realističen, gost in naraven videz. Zaradi manjših dimenzij je to sodobno drevo primerno za vsak prostor. Postavljen je v eleganten lonec, ki mu daje resnično trendovski videz. Če doma nimate dovolj prostora, je 3D mini bor prava izbira za vas.

8. 3D gorska smreka z osvetlitvijo LED

Če želite v svojo dnevno sobo vnesti malo naravnega videza, vam bo to zagotovo uspelo s 3D gorsko smreko. Temnozelene smrekove iglice dajejo edinstven naraven videz. Si ne želite več ur ovijati lučk okoli drevesa? Nič zato! V tej sezoni vam ponujamo priljubljeno 3D gorsko smreko z vgrajeno (vnaprej ovito) osvetlitvijo LED.

7. 3D mogočna smreka

Imate doma veliko prostora in ga želite za božič zapolniti z res velikim in bleščečim drevesom?  Potem ne spreglejte novosti sezone 2021 – mogočne smreke 3D. Z velikim številom vej v naravno zeleni barvi bo nedvomno polepšala vsak prostor.

6. 3D sibirska jelka z osvetlitvijo LED

Če ste ljubitelj belih in zasneženih dreves, je 3D sibirska jelka kot nalašč za vas. Njen pravljični videz vam bo zagotovil pravo božično vzdušje. Debela plast umetnega snega, ki je negorljiv, in stilsko izstopajoče 3D veje zagotavljajo, da boste to drevo komaj razlikovali od zasneženega drevesa v gozdu. Za lažjo okrasitev vam ponujamo tudi različico z osvetlitvijo LED.


3D božično drevo

3D božična drevesa (100% 3D) so narejena izključno iz 3D iglic in tako popolnoma posnemajo živo drevo. Full 3D božično drevo predstavlja najbolj luksuzno in sodobno drevo, ki jih trg ponuja. Vejice s 3D mehkimi iglicami so narejene iz najkakovostnejših polietilenskih materialov z uporabo najnovejših tehnologij.

Umetna božična 3D drevesa

5. 3D himalajski bor

To drevo je eno od najbolj zaželenih in upravičeno tudi najbolj modnih.  Zelo realistično obdelane 3D iglice v temno zelenem odtenku popolnoma posnemajo iglice živega bora. Drevo je zelo gosto in brezčasno. To priljubljeno drevo lahko najdete tudi v naši spletni trgovini.

4. 3D robustna smreka

Si želite spektakularnega velikega božičnega drevesa? Ne spreglejte našega novega izdelka za sezono 2021 – 3D robustno smreko. Kot pove že ime, je to drevo idealno za velike prostore, kjer bo zagotovo popolna božična atrakcija. To sodobno drevo ima več zelenih vej naravnega videza kot običajna 3D drevesa, zato sodi med najsodobnejša božična drevesa.

3. 3D kraljevska smreka z osvetlitvijo LED

S 3D kraljevsko smreko si pričarajte bel in leden božič. Eno najbolj priljubljenih zasneženih božičnih drevesc bo vašemu božiču pričaralo pravo zimsko vzdušje. Sodobnejša različica drevesa z že vgrajeno razsvetljavo LED bo zagotovo všeč tako zahtevnim kupcem kot ljubiteljem pametne tehnologije. Njegov popoln in sodoben videz si lahko ogledate v naši spletni trgovini.

2. 3D ekskluzivna smreka z LED osvetlitvijo

Kot pove že ime, je to drevo resnično najbolj ekskluzivno, kar ga boste našli na trgu. Zaradi prefinjenega sodobnega in naravnega videza je to eno najbolj priljubljenih božičnih drevesc. Vgrajena osvetlitev LED, ki jo lahko preprosto upravljate z aplikacijo v pametnem telefonu, vam bo zagotovo olajšala okraševanje in prilagajanje osvetlitve.

1. 3D normadska jelka

Ta novost sezone 2021 je s svojo brezčasnostjo in naravnostjo zasluženo zasedla prvo mesto v kategoriji “moderno”. Njene temno zelene, nepravilno štrleče veje dajejo vtis, da gledate živo drevo iz narave. Če iščete pristnost in naravnost, to drevo zagotovo izpolnjuje vse te lastnosti.

Če se še niste odločili, obiščite našo spletno stran z umetnimi 3D božičnimi drevesi in poiščite najsodobnejša božična drevesa.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Bela bozicna drevesa TOP 7 za leto 2021

Bela božična drevesa – TOP 7 za leto 2021

Med Božičem si vsi želimo, da bi bilo doma pravljično zimsko vzdušje. Zato so zasnežena in bela božična drevesca iz leta v leto bolj priljubljena. Zasnežena božična drevesca z realistično umetno snežno prevleko so izdelana z najnovejšo tehnologijo, zato so videti neverjetno naravno. ..

TWINKLY – Sodobna osvetlitev Božičnega drevesa za 21. stoletje

TWINKLY je inteligentna, revolucionarna LED-osvetlitev, ki jo lahko preprosto upravljate s pametnim telefonom. Če želite uživati v najbolj neverjetnih barvnih kombinacijah in popolni svetlobni predstavi z lučkami na drevesu, morate le vklopiti bluetooth in prek brezplačne mobilne aplikacije Twinkly…

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Pojdi v trgovino
Praznujte z nami začetek poletja, popust do -15 %
-15 % na vse izdelke na zalogi
x