Kako so videti moderne novoletne jelke?

Moderne novoletne jelke

Se spomnite umetnih jelk izpred nekaj let? Kup plastike na umetnem stojalu, ki je bil bolj podoben metli kot čudovitemu božičnemu drevesu. Na srečo takšnih umetnih dreves ni več. Današnje moderne novoletne jelke se zelo razlikujejo od teh prvotnih.

Novoletna jelka nekoč

Proizvodnja umetnih božičnih dreves nekoč ni bila tako kakovostna in razvita kot danes. Umetne iglice so bile podobne izrezanim koščkom papirja, ki so bili prilepljeni na umetno vejo, ta pa je pogosto odpadla in se skrčila. Poleg tega umetna božična jelka ni bila gosta, kar ji sploh ni dodalo lepote.

V preteklosti tudi niste imeli veliko možnosti pri izbiri različnih modelov umetnih dreves. Umetne novoletne jelke so bile večinoma zelene barve, pri novejših modelih umetnih dreves iz PVC pa so bili konci vej pobarvani z belo barvo.

Božečna jelka

Moderne novoletne jelke danes

Umetne božične jelke so se v zadnjih letih precej spremenile. Umetna jelka še nikoli ni bila videti tako realistična kot danes. Najsodobnejših umetnih božičnih drevesc sploh ne morete več ločiti od živih. To je predvsem posledica sodobne tehnologije izdelave 3D vejic, ki so popolne kopije vejic živih iglavcev. Če želite imeti tako sodobno in realistično božično drevo, vsekakor stavite na kombinirane 3D in FULL 3D novoletne jelke.

Seveda lahko še danes kupite klasične PVC božične jelke. Vendar se tudi te zdaj precej razlikujejo od prvotnih. Tudi klasična PVC drevesa so bolj izpopolnjena, kakovostnejša in so na voljo v različnih izvedbah.

Ne glede na to, ali izberete 3D umetne jelke ali klasične božične jelke iz PVC, jih boste našli v različnih izvedbah. Sodobna novoletna jelka z LED lučkami, novoletna jelka slim, zelo široka božična jelka, bela novoletna jelka, nežno zasnežena božična jelka ali novoletna jelka v lončku, vse to in še več lahko najdete v spletni trgovini svetdreves.si.


Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa so v zadnjih letih NOVOST. S pomočjo najnovejših tehnologij na vejice ali cela drevesa postopoma nanašamo plasti nevnetljivega umetnega snega, ki popolnoma posnema pravi sneg. Ta način se uporablja za klasična drevesa in 3D drevesa. Najnovejši sistem nanašanja zagotavlja, da sneg ne pada z dreves, razen med začetnim raztezanjem vejic, ko se sprostijo nesprijeti deli snega. Z našimi drevesi boste v svojem domu ustvarili čarobno vzdušje zasneženega božiča.

Bela božična drevesa in zasnežena umetna božična drevesa

3D novoletna jelka

3D umetna novoletna jelka je, kot smo že omenili, hit zadnjih let. Iglice 3D, ki so bile uporabljene, ne odpadejo in se ne razlikujejo od živih iglic. 3D vejice so v celoti izdelane kot odlitki živih vejic iglavcev iz PE materialov. Takšno umetno jelko lahko kombinirate, ker ima po celotnem obodu 3D vejice, v notranjosti pa je opremljena s klasičnimi PVC vejicami, kar zagotavlja popolno gostoto drevesa.

Najzahtevnejše stranke pa se lahko odločijo za FULL 3D umetno jelko, ki je 100 % izdelana izključno iz 3D vejic. FULL 3D novoletna jelka bo zagotovila popolno realističnost in estetiko.

Umetno božično drevo 3D Himalajski bor

Moderna novoletna jelka z LED lučkami

Božična jelka z LED osvetlitvijo je novost zadnjih let. Božične lučke so vgrajene neposredno v veje drevesa, zato vam nikoli ne bo treba več skrbeti za neskončno ovijanje lučk okoli drevesa. Novoletna jelka z LED lučkami je opremljena z adapterjem SMART, zato lahko osvetlitev drevesa preprosto upravljate z aplikacijo, ki jo lahko brezplačno prenesete na svoj pametni telefon. Če želite, da bo vaš božič resnično sodoben, v vaši dnevni sobi ne sme manjkati novoletna jelka z LED lučkami.

Umetno božično drevo 3D Smreka Ekskluzivna LED

Zelo široka ali zelo ozka novoletna jelka

Dandanes ni nujno, da je vaša umetna jelka le standardne velikosti. Ponujamo zelo široke novoletne jelke in ozke umetne jelke, primerne za majhne prostore. Zelo široke božične jelke so do 20 cm širše od običajnih božičnih dreves in imajo za 30 % več vej. Nasprotno pa ima zelo ozka novoletna jelka popolnoma ozko obliko iglic tudi v primeru višjega drevesa. Izjemno ozka novoletna jelka se bo brez težav vključila v vašo sobo ali med pohištvo.

Bela novoletna jelka ali rahlo zasnežena božična jelka

Ste se naveličali tradicionalnega zelenega božičnega drevesa? Poskusite si popestriti božič. Pri tem vam lahko pomaga bela novoletna jelka, ki je v zadnjih letih zelo priljubljena, pa tudi bela božična jelka, ki je gosto posuta z umetnim snegom, ali elegantna božična jelka z rahlo zasneženimi vejicami. Zagotavljamo vam, da boste s temi belimi božičnimi drevesi doživeli pravljično bel božič.

Novoletna jelka v lončku

Novoletna jelka v lončku je odlična izbira za tiste, ki v svoji hiši ali stanovanju nimajo dovolj prostora. Tako mini božično drevo v velikosti od 60 cm do 110 cm lahko postavite kamor koli na polico, omaro ali mizo. Mini božične jelke v lončku so na voljo v različnih slogih, zato njihova velikost zagotovo ne bo poslabšala njihovega popolnega videza.

Božično drevo v ločku 3D Ledena Smreka

Naš nasvet:

Kako ustvariti resnično moderno božično drevo z božičnimi lučkami

Ste že kdaj slišali za pametno osvetlitev LED TWINKLY za božično drevo? Twinkly lučke za jelko so novost pri LED osvetlitvi božičnega drevesa. Upravljate ga lahko enostavno prek pametnega telefona in izbirate najbolj neverjetne kombinacije svetlobnih barv, da ustvarite popoln svetlobni šov kar v svoji dnevni sobi.

Luči na drevesu imajo barvno ali zlato-belo svetlobo in več kot 20 osnovnih efektov utripanja. Poleg teh lahko ustvarite tudi svoje zanimive efekte. S pametnimi Twinkly lučkami bo vaš božič zagotovo sodoben in barvit.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED zagotavljajo sodoben božič

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna.

3D moderna drevesa

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Moderni božični okras

Sodobni okraski za božično drevo – 10 letošnjih trendov

Čeprav se večina ljudi začne ukvarjati z okraski za božično drevo šele pred adventom, so božični trendi določeni že več mesecev prej. Proizvajalci in prodajalci okraskov za božična drevesca na največji svetovni božični razstavi v Frankfurtu predstavijo najnovejše smernice pri okraševanju klasičnih dreves in 3D božičnih dreves za prihajajoči božič.

Pojdi v trgovino