Božična osvetlitev hiše – poiščite navdih!

novoletne lučke

Božično zunanjo osvetlitev lahko v božičnem času vidimo na številnih hišah. V zadnjih letih je takšna dekoracija postala zelo priljubljen trend. Želite tudi vi osvetliti svojo hišo v elegantnih zlatih ali bolj ekstravagantnih barvnih odtenkih? Predstavljamo vam navdihe za božično osvetlitev hiše, zaradi katere bo ta postala edinstvena.

LED osvetlitev za balkon

Med zunanjo božično osvetlitev zagotovo sodi tudi osvetlitev balkona. Balkon okrasite v svetlih barvah ali izberite elegantne odtenke srebrne ali zlate barve. Za osvetlitev balona lahko uporabite LED lučke, svetlobne verige, ovite okrog girland, pa tudi različne osvetljene božične motive, ki jih pritrdite na balkon.

Twinky lučke za zunanjost in notranjost

Vam je všeč barvit božič? Ni problema! Vaša zunanja božična dekoracija bo popolna z barvnimi ali zlato belimi lučkami Twinkly. Barvne svetlobne trakove lahko uporabite za okrasitev girland, ki jih ovijete okoli ograj, drogov, obesite okrog vhodnih vrat, oken ali pa z njimi okrasite drevesa na svojem vrtu.

Twinkly lučke – padajoči dež

Še en odličen nasvet za zunanjo božično osvetlitev je osvetlitev s padajočim dežjem, ki se bo lepo pokazala na policah, ograjah ali oknih. Padajoči dež je lahko zlatega, srebrnega ali večbarvnega odtenka. Takšna osvetlitev je videti zelo elegantna in stilska na vsaki hiši.

Twinkly lučke

Zunanja božična osvetlitev – ledene sveče

Tako kot padajoči dež so tudi osvetljene ledene sveče osupljiv in eleganten dodatek k zunanjim božičnim dekoracijam. Takšne ledene sveče so najprimernejše za žleb na strehi. Tam jih lahko pritrdite ločeno ali pa jih ovijete na girlando, s katere bodo visele.

Twinkly lučke

Drevesa z LED osvetlitvijo

Božična drevesa z LED osvetlitvijo so v zadnjih letih NOVOST. Božične lučke so vgrajene neposredno v veje dreves, zato vam nikoli ne bo treba skrbeti za obešanje lučk na drevo. Vsako drevo je opremljeno s pametnim adapterjem, ki omogoča  enostavno upravljanje osvetlitev drevesa z aplikacijo, ki jo naložite v svoj mobilni telefon. LED drevesa so simbol sodobnega božiča.

Drevesa z LED osvetlitvijo

Lučke za jelko

Lepo osvetljena novoletna jelka z LED lučkami je lahko ne le v vaši dnevni sobi, temveč tudi na vašem vrtu. Okrasite živa drevesa na svojem vrtu z lučkami za božično drevo in vaš vrt bo očarljiv.

Zunanje božične lučke za vrt

Poleg klasičnih božičnih svetlobnih verig lahko za okrasitev zunanjosti uporabite različne svetlobne figure ali božične svetlobne okraske. Velike LED božična drevesa, LED živali, sani ali božične lučke bodo vašemu vrtu pričarale pravljično božično vzdušje.

Solarne božične lučke

Ni nujno, da so vaše zunanje novoletne lučke samo priključene na elektriko. Ne glede na to, ali gre za božične svetlobne verige ali božične okraske, lahko svoje zunanje božične lučke napajate tudi s sončno energijo. Na trgu so na voljo božične lučke z majhno solarno ploščo, ki jo lahko postavite kamor koli na sončno mesto. Čez dan se takšna razsvetljava napolni in takoj ko se stemni, lahko uživate v čudoviti svetlobi.

LED lučke

Navdih za konec

Če ne veste, kako uskladiti celotno svetlobno dekoracijo v okolici vaše hiše, se zgledujte po drugih nasvetih, ki vam prav tako pridejo prav. Lahko se odločite za LED osvetlitev v božičnih barvah, kot so rdeča, zelena in zlata, ali pa hišo in vrt zavijete v enoten barvni odtenek. V vsakem primeru bodo zunanje božične lučke pritegnile pozornost na vašo hišo.


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa, ki so jih okrasile naše stranke

Božič spet trka na vrata in morda vsak od vas že počasi razmišlja o tem, s kakšnimi Božičnimi okraski in dekoracijami bo okrasil Božično drevo. Danes lahko izbirate med številnimi Božičnimi okraski in okraski najrazličnejših barv in oblik…

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED zagotavljajo sodoben božič

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna.

3D moderna drevesa

Umetna Božična drevesca 3D ne prepoznajo od živih

Okrašeno Božično drevo je neločljiv simbol Božiča. Vsako leto pa zaradi tega pogore neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda. Božična drevesa rastejo na poljih. Po nekaj letih, ko zrastejo v pravo velikost, se znajdejo v naših dnevnih sobah. Vendar pa je za naravo še vedno veliko bolj zeleno, če kupite umetno drevo…

Pojdi v trgovino