TOP 10 – Sodobno božično drevo za letošnje leto

TOP 10 sodobno božično drevo za letošnje leto

Si želite božično drevo, ki ni le lepo, ampak tudi sodobno? Trenutni trendi so 3D novoletne jelke z LED lučkami, ki so že pritrjene ali božične jelke določene barve in nenazadnje zasnežena, bela božična drevesa.

Poudarek je na naravnosti in realističnosti umetnih dreves. Cilj proizvajalcev je, da se umetno drevo ne razlikuje od pravega, kar jim uspeva z najnovejšimi proizvodnimi tehnologijami.

Če tudi vi sledite trendom, se zgledujte po našem izboru TOP10 najbolj sodobnih dreves za letos:

10. Umetno božično drevo 3D Jelka Naravna v lončku

Naravnost je glavna domena tega umetnega božičnega drevesa. Oblika in zasnova drevesa sta zasnovani tako, da čim bolj posnemata pravo drevo. Svetlo zelene jelkine 3D veje so popolna kopija pravih vej. Deblo drevesa je naravne rjave barve, ki dopolnjuje celoten videz drevesa. Božična jelka je postavljena v lonec iz jute, kaj je izjemno trendovsko.

9. Božično drevo 3D Smreka Ozka

Tudi ozko božično drevo je lahko sodobno. Dokaz za to je naša NOVOST 2022 3D Smreka Ozka. To elegantno božično drevo je zelo ozke oblike, zato jo lahko postavimo v manjše prostore. Čeprav je umetna smreka precej ožja od običajnih božičnih dreves, to ne zmanjša njene lepote.

8. Moderno božično drevo 3D Jelka Zasnežena

Ta vsako leto zelo priljubljena umetna jelka je preprosto brezčasna klasika. Zelene 3D veje jelke so na koncih posute z umetnim snegom, celoten videz drevesa pa dopolnjujejo storži in rdeči plodovi. 3D Jelka Zasnežena je videti kot iz pravljice.

7. Božično drevo 3D Bor Himalajski

Če želite res kul božično drevo, je 3D himalajski bor prava izbira za vas. Borove vejice tega drevesa so bolj masivne kot pri drugih vrstah dreves, kar ustvarja zelo gost vtis na drevesu. Naravna zelena barva iglic daje vtis, kot da gledate pravi bor v naravi.

6. Moderno božično drevo 3D Jelka Kavkaška

Zagotavljamo vam, da ta umetna novoletna jelka nikoli ne bo šla iz mode. Iglice tega osupljivega umetnega drevesa so bujne, bledo zelene barve, veje 3D jelke pa so nežno ukrivljene navzdol. Kavkaška jelka 3D je že leta eno najbolj priljubljenih dreves v naši ponudbi, predvsem zaradi svojega naravnega in realističnega videza. Zato nedvomno sodi v kategorijo sodobnih dreves.


Izjemno široka božična drevesa

Če imate več prostora v svojem domu ali podjetju, in želite, da vaše božično drevo izstopa, zagotovo ne smete zamuditi naše ponudbe izjemno širokih dreves. Ta drevesa so 15-20 cm širša od klasičnih in popolnoma zapolnijo večji prostor v kateri koli sobi. Široko božično drevo je videti gostejše in močnejše, zaradi velikega števila 3D vejic pa ima povsem avtentičen videz. Samo pri nas boste našli več vrst teh ekskluzivnih, izjemno širokih božičnih dreves.

Izjemno široka božična drevesa

5. Božično drevo FULL 3D Smreka Ekskluzivna

To razkošno umetno božično drevo bo zagotovo očaralo vse, ki si želijo božično drevo naravnega videza. Celotno drevo tvorijo ekskluzivne 3D veje naravno zelene barve. Drevo je tako podrobno izdelano, da ga boste zelo težko ločili od pravega božičnega drevesa.

4. Umetno božično drevo 3D Jelka Bela

Bela, zasnežena božična drevesa so vsako leto bolj priljubljena. Zato smo v letošnji sezoni naši ponudbi dodali NOVO 3D Jelko Belo. Ta gosto zasnežena umetna božična jelka odlično posnema zasneženo jelko v gozdu. To je nedvomno ena najmodernejših stvari v naši ponudbi.

3. Božično drevo z LED lučkami 3D Smreka Ekskluzivna

To 3D božično drevo z LED lučkami bo zagotovo eden naših najsodobnejših kosov. Dolge, naravno zelene 3D smrekove veje so neenakomerno razporejene, kar ustvarja realističen videz drevesa. LED lučke, pritrjene na vejice, vas bodo razbremenile neskončnega zavijanja lučk okoli drevesa. Ker govorimo o sodobnem kosu, lahko luči preprosto povežete s pametnim telefonom in jih upravljate z aplikacijo.

2. Moderno božično drevo 3D Smreka Ledena

Božično drevo v ekskluzivni ledeno zeleni barvi je sodoben kos, ki bo pritegnil pozornost vseh, ki sledijo trenutnim trendom. Tega drevesa zaradi njegove elegantne barve ni mogoče spregledati. 3D Smreko Ledeno odlikujejo tudi njena gostota, popolna oblika in prefinjen dizajn.

1. Božično drevo z LED lučkami 3D Smreka Kraljevska

V kategoriji najsodobnejših božičnih dreves je nedvomno zmagala čudovita 3D Smreka Kraljevska, ki je med kupci zelo priljubljena. Njene zelene 3D smrekove veje so gosto pokrite z umetnim snegom, kar ji daje mrzel zimski videz. Do popolnosti jo pripelje priložena osvetlitev LED, zaradi katere se vam ni treba več ukvarjati z ovijanjem lučk na drevesu. Seveda lahko božično drevo z lučkami LEDpreko aplikacije povežete tudi s pametnim telefonom, tako da je upravljanje luči preprosto.

Ali smo vam pomagali izbrati sodobno božično drevo? Če si želite ogledati še več, lahko na svetdreves.si v kategorijah najdete naše najsodobnejše novoletne jelke:


Morda vas bodo zanimali tudi:

Božična drevesa z osvetlitvijo LED

Božična drevesa z osvetlitvijo LED zagotavljajo sodoben božič

Vsakoletno jemanje iz škatle in odvijanje božičnih lučk LED ter nato neskončno zavijanje božičnih lučk okoli drevesa. Se vam zdi znano? Čeprav je postavljanje in okraševanje božičnega drevesca zelo prijetna družinska tradicija, vam ponujamo odličen nasvet, da bo še bolj prijetna.

3D moderna drevesa

Umetna božična drevesca 3D, ki so videti kot živa

Okrašeno božično drevo je neločljiv simbol božiča. Vsako leto pa zaradi tega posekajo neverjetno število dreves. Resnica je, da to običajno niso drevesa iz gozda.

Kako okrasiti božično drevo 2021

Kako okrasiti božično drevo?

Bliža se božič in ne veste, kako ponovno okrasiti božično drevo? Kakšen slog okrasitve božičnega drevesa izbrati, katere okraske uporabiti za polepšanje drevesa in s katero barvo uskladiti celotno božično okrasitev?

Pojdi v trgovino