Prednosti nakupa pri nas

Se sprašujete, zakaj bi kupovali pri nas?

Dandanes se pogosto zgodi, da stranka ni na prvem mestu. Ni vam treba skrbeti za nas. Cenimo zaupanje, ki ste nam ga izkazali z nakupom pri nas. Dobro vemo, da ima vsaka stranka možnost izbire in toliko bolj cenimo vsako stranko, ki gradi na nas in naših umetnih božičnih drevescih. Božič je morda najpomembnejši praznik v letu in naš cilj je poenostaviti nakup vašega božičnega drevesa in tako prispevati k vašemu božičnemu počutju. Prenatrpani nakupovalni centri, težave s parkiranjem, zasnežene ceste. Zahvaljujoč nam se lahko vsemu temu izognete.

Naš največji trud je, da vam drevo dostavimo čim hitreje in seveda pravočasno. Zato naša drevesa dostavimo v dveh delovnih dneh in hkrati zagotovimo dostavo do božiča, če drevo naročite do 21. decembra.

Trudimo se čim bolj zadovoljiti potrebe naših strank. Dodatne zahteve v naročilu dodajte kot opombo, mi pa bomo poskrbeli za ostalo. Na primer, ali želite naročiti danes, a dostaviti drevo v enem tednu? Ni problema.

Ali želite naročiti svoje drevo za podjetje ali želite navesti različne naslove za dostavo in izdajo računov? Ni problema.

Imamo že več kot 24.000 zadovoljnih strank in naše ocene, na katere smo resnično ponosni, govorijo same zase. Prepričajte se sami.

Zagotavljamo kakovost naših dreves in če z drevesom niste zadovoljni, nam ga lahko vrnete, če je drevo v nepoškodovanem stanju. V ta namen smo objavili obrazec za odstop od pogodbe, ki ga najdete tukaj. Od datuma naročila imate na voljo 14 dni, da odstopite od pogodbe.

Če imate dodatna vprašanja v zvezi z našimi izdelki ali storitvami, nas kontaktirajte. Smo tu za vas – kupcev.