Umetno božično drevo 3D Mini Gozdna Smreka 105cm LED50

Cene vključujejo DDV

114 88 

Božično drevo 3D v cvetličnem loncu, višina 105 cm, širina 60 cm, tip igle 3D (PE) + PVC, osvetlitev – 50LED, dizajn – gosto, število delov – 1

Na voljo 31.oktober 2024

Na voljo po naročilu

3D Mini Gozdna Smreka v loncu je mini božično drevo z višino 105 cm in širino 60 cm. Idealna je za manjše prostore ali za zunanjo dekoracijo doma. 3D igličje dopolnjujejo klasično rezane PVC igličje, ki skupaj tvorijo lepo celoto.

Drevo je postavljeno v umetni cvetlični lonec. Ta vrsta 3D dreves je trenutno v velikem povpraševanju, še posebej zato, ker popolnoma spominja na živo božično drevo v cvetličnem loncu.

To neverjetno mini božično drevo je dopolnjeno z vgrajeno (prednavito) LED osvetlitvijo v topli beli barvi, ki je predhodno navita na drevo. Zahvaljujoč temu vam ni več treba izgubljati neskončnega časa z obešanjem lastne luči na drevo. Osvetlitev se zažene s priklopom na elektriko.

Navedena višina drevesa že vključuje cvetlični lonec!!!

Mere cvetličnega lonca: višina – 20 cm, premer cvetličnega lonca v spodnjem delu – 15 cm, premer cvetličnega lonca v zgornjem delu – 19 cm

Parametri izdelka

Výška (so stojanom)

Šírka

Oblikovanje

Tip igličja

Število delov

Število LED žarnic

Barva LED

Stojan (je súčasťou balenia)

Garancija

Čas dostave

Dodatne informacije

Výška (so stojanom)

Šírka

Oblikovanje

Tip igličja

Število delov

Število LED žarnic

Barva LED

Stojan (je súčasťou balenia)

Garancija

Čas dostave

1 mnenje za Umetno božično drevo 3D Mini Gozdna Smreka 105cm LED50

  1. Slovenščina

    Viktor (preverjena stranka)

    huHungary

    Meglepően szép, a lehető legjobb értelemben. Közelről sem mondja meg senki, hogy mű. A LED fényeket másképp képzeltem, de így legalább tetszés szerint cserélhető.

Show only reviews in Slovenščina (0)

Podaj mnenje