Umetno božično drevesce 3D Smreka Polarna 180cm 400LED

Cene vključujejo DDV

325 250 

umetno božično drevesce 3D, višina 180cm, širina 120cm, vrsta igle 3D (PE) + PVC, osvetlitev – LED400, oblika – zelo debela, dolžina konice – 20 cm, kovinsko stojalo, število delov – 3

Na voljo 30.september 2024

Na voljo po naročilu

Gosto zasneženo božično drevesce 3D Smreka Polarna ima edinstven zimski videz, ki bo v vsakem domu pričaral popoln zasnežen božič. 3D vejice po obodu drevesa dopolnjujejo klasične vejice iz PVC, ki so prav tako gosto pokrite s snegom. S pomočjo najnovejše tehnologije so na celotno drevo postopoma nanesene plasti umetnega snega, ki skoraj ne odpada z drevesa. Vendar med začetnim razlaganjem vejic odpadejo nezajeti deli snega. Gosto zasneženi storži, ki so nameščeni na drevescu, mu prav tako dajejo izviren videz. Drevesce ima trdno železno konstrukcijo in stabilno kovinsko stojalo, ki je vključeno v paket. S pomočjo zložljivega sistema, ki deluje po principu dežnika, se veje razstavijo na natančno določeno mesto, zato bo vaše drevo imelo popolno obliko. Vaš božič bo z njim dobil pravo zimsko vzdušje.

Veje drevesa so opremljene z že navito LED razsvetljavo tople bele barve, ki je idealna izbira za tiste, ki ne želijo vsako leto izgubljati časa z nameščanjem in odvijanjem božične razsvetljave. Ima osem funkcij svetlobe, ki jih lahko spreminjate z gumbom.

  • zelene, gosto zasnežene 3D in PVC vejice
  • realističen zasnežen videz
  • sistem za razstavitev v obliki dežnika – za popolno obliko drevesa
  • iz visokokakovostnih PE materialov
  • enostavno rokovanje – preprosto ga zložite in položite nazaj v škatlo
  • primerno za vse božične okraske
  • masivna železna konstrukcija
  • priloženo stabilno kovinsko stojalo

Parametri izdelka

Výška (so stojanom)

Tip igličja

Oblikovanje

Stojan (je súčasťou balenia)

Število LED žarnic
Barva LED

Garancija

Čas dostave

Dodatne informacije

Výška (so stojanom)

Tip igličja

Oblikovanje

Stojan (je súčasťou balenia)

Število LED žarnic
Barva LED

Garancija

Čas dostave