Ogromno božično drevo 3D Smreka Exclusive 400cm

Cene vključujejo DDV

2.450 

Ogromno božično drevo 3D, višina 400 cm, širina 200 cm, zeleno smrekovo 3D igličje, tip igličja 3D (PE) + PVC, dizajn – ekstra visok, močan kovinski okvir, število delov –

Ni na zalogi

Razkošno velikansko božično drevo 3D Smreka Exclusive je edinstvena ekstra gigantska različica zelo popularne 3D Smreke Exclusive. Ta NOVOST 2023 je neverjetno masivno božično drevo, ki ima realistično 3D igličje, obarvano v naraven odtenek zelene.

To ekskluzivno 3D igličje je ustvarjeno z uporabo najnovejših tehnologij iz odlitkov pravih smrekovih iglic in tako odlično posnema živo smreko v naravi. Za izdelavo drevesa so uporabljeni najkakovostnejši PE in PVC materiali, zaradi katerih bo lahko desetletja krasila vaše podjetje, dvorano in druge velike prostore.

To velikansko božično drevo je primerno za notranjo in zunanjo uporabo. Idealen je za okrasitev trgovskih centrov, mestnih in vaških trgov, poslovnih stavb, razstavnih prostorov ali cerkva.

Trdno kovinsko ogrodje je sestavljeno iz enakih delov, na katerih so veje enake dolžine, zaradi česar je ogromna 3D Smreka Exclusive enostavna za sestavo in je nastavljiva po višini.

Drevo je izdelano iz najkakovostnejših materialov, ki ustrezajo zahtevanim varnostnim standardom. Dobavljen je v trdnem skladiščnem zaboju skupaj s kovinskim okvirjem in je dostavljen na eni ali več paletah.

– Unikatno smrekovo 3D igličje naravne zelene barve
– Prečiščena struktura vejic
– Primerno za notranjo in zunanjo uporabo
– Drevo je odporno na moč vetra 6 in več
– Ogromne dimenzije, od 4 do 12 metrov
– Kovinski okvir (vgrajen v delih)
– Močne vejice – konstrukcija kljuke
– Iz najkakovostnejših materialov
– Močna škatla za shranjevanje
– Enostavna montaža
– 1x brezplačen montažni komplet z vijaki
– 1x girlanda 540cm gratis – za prekrivanje prostora med tlemi in okvirjem

Parametri izdelka

Výška (so stojanom)

Šírka

Oblikovanje

Tip igličja

Garancija

FAVI Kategória

Dodatne informacije

Výška (so stojanom)

Šírka

Oblikovanje

Tip igličja

Garancija

FAVI Kategória